Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spaţiile comerciale din Spitalul Judeţean Constanţa, scoase la licitaţie

ro

09 Oct, 2018 00:00 1931 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa anunţă că organizează licitaţie publică deschisă pentru închirierea unor spaţii aflate în administrarea unităţii spitaliceşti, proprietate a Consiliului Judeţean Constanţa, în conformitate cu prevederile legislative în vigoare. Vorbim de spaţiile comerciale de la parterul unităţii, dar şi de automatele de băuturi calde.
 
Astfel, spaţiile publice supuse licitaţiei sunt: spaţiul comercial 1, în suprafaţă de 22,75 mp, aflat la intrare Ambulatoriul integrat, bd. Tomis nr. 145, spaţiul comercial 2, în suprafaţă de 39,60 mp, aflat la intrare vizitatori SCJU, spaţiul comercial 3, în suprafaţă de 27,39 mp, aflat la intrare vizitatori SCJU, spaţiul automat băuturi calde, 1 mp, aflat la ambulatoriul integrat, strada Ştefan cel Mare nr. 133, spaţiul automat băuturi calde, în suprafaţă de 1 mp, aflat la secţia TBC Osteoarticular Agigea, 10 spaţii automat pentru băuturi calde - 10x1 mp, aflat la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, un spaţiu ATM de 1 mp, aflat la SCJU.
 
Termenul de închiriere este de doi ani. Licitaţia se va desfăşura la data de 22 octombrie 2018, de la ora 12.00, la sediul spitalului, în sala de consiliu. Depunerea ofertelor se va face la adresa şi ora indicate în documentaţia de atribuire. Data-limită pentru depunerea ofertelor este 19 octombrie, ora 12.00. Taxa de participare este de 20 de lei şi garanţia de participare - 100 de lei.
 
Citeşte şi:
 
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa angajează. Ce posturi sunt vacante
 
Zeci de posturi vacante, la Spitalul Judeţean Constanţa
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii