Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O româncă și familia ei au murit într-un incendiu, în Barcelona. Declarațiile cumplite ale martorilor (VIDEO)

ro

30 Nov, 2021 13:36 1643 Marime text

 

Marți dimineața, 30 noiembrie, a avut loc un incendiu de proporții într-o sucursală bancară abandonată din Barcelona. În urma evenimentului, patru români au decedat. Dintre aceștia, doi erau minori, au anunţat pompierii pe Twitter.

 Ángel López, reprezentantul Departamentului de pompieri din Barcelona a precizat că victimele sunt „doi adulți, un bebeluș și un copil de trei ani“.

 „La 6 dimineața am primit un anunț de la un martor care a văzut un incendiu, izbucnit într-un vechi birou bancar dezafectat, situat în Plaza de Tetuán“, a explicat pompierul.

Cele patru victime făceau parte din aceeași familie. Salvatorii au acționat pentru a-i salva. Din păcate, eforturile au fost în zadar.

Alte patru persoane, care se refugiaseră într-o curte, au fost salvate.

 „Soția a simțit un miros de ars. Oamenii strigau din interior. A fost foarte traumatizant“, a spus Miquel pentru ziarul La Vanguardia, martor, conform stiridiaspora.ro.
 



Cine sunt membrii familiei

Tatăl familiei ar fi fost din Pakistan, iar mama din România. Cei doi aveau doi copilași: unul de trei ani și un bebeluș. Familia locuia de zece ani în Barcelona, în diferite locații. Se pare că, biroul fusese ocupat de un an, relatează elpais.com.

„Nu erau într-o situație bună, fără apă curentă sau electricitate“, a adăugat Miquel. Bărbatul mai spune că bebelușul se născuse prematur, iar micuțul de trei ani obișnuia să se joace singur în parcul din fața sediului.
 
Cauza incendiului nu este cunoscută şi poliţia investighează.

Sursa foto: Youtube.com/ El Mundo
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii