Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O româncă a fost arestată pe aeroportul din Milano. Copilul ei a dat-o de gol

ro

29 Nov, 2021 14:59 2139 Marime text
  • O româncă a fost arestată în aeroport chiar înainte ca avionul să decoleze.
  • Femeia a comis mai multe furturi și fapte de înșelăciune pe teritoriul Italiei.
  • Era căutată de poliție pentru o condamnare de 2 ani și 8 luni de închisoare.
 


O româncă în vârstă de 30 de ani a fost arestată pe aeroportul Milano-Malpensa deoarece pe numele său era înregistrat un ordin de închisoare emis de autoritatea judiciară din Viterbo (Lazio), informează Prealpina.it, citat de rotalianul.com.


Femeia era pe punctul de a se îmbarca într-un avion cu direcția Londra, dar a fost dată de gol chiar de fetița sa care a riscat să se sufoce și a avut nevoie de ajutor din partea personalului aeroportuar.


Femeia era căutată de poliție pentru o condamnare de 2 ani și 8 luni de închisoare după ce a comis mai multe furturi și fapte de înșelăciune pe teritoriul Italiei.


Ea  urma să părăsească definitiv această țară, împreună cu soțul și fetița sa, numai că un incident petrecut pe aeroport a dat-o de gol.


Fetița s-a înecat cu mâncare și risca să se sufoce. A fost salvată de operatorii sanitari prezenți în incinta aeroportului care i-au aplicat manevre de prim ajutor.


După ce copilul a fost salvat, conform procedurii, s-a trecut la verificarea actelor de identitate ale părinților. În urma verificărilor, carabinierii și-au dat seama că femeia care urma să părăsească Italia și să fugă în străinătate, pierzându-și astfel urmele, era de fapt căutată de poliție.


Românca a fost arestată, dusă la închisoarea Bollate din Milano și pusă la dispoziția autorității judiciare.


Sursă foto: Pixabay
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii