Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:28 19 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj despre modul în care agenții economici locali, rezidenții și vizitatorii percep zona Cora – Brătianu din municipiul Constanța

ro

05 Dec, 2020 00:00 1129 Marime text
  • Primăria municipiului Constanța organizează consultare publică pentru determinarea valorii estimate a serviciului de analiză-percepția utilizatorilor de drumuri aferentă proiectului ”Multi-modal Optimisation of Road-space in Europe”
  • Se va achiziționa un serviciu ce presupune culegerea de date despre modul în care agenții economici locali,rezidenții și vizitatorii accesează și percep zona Cora Brătianu (intersecția Bulevardului I.C. Brătianu cu străzile Dezrobirii și Cumpenei, precum și zona adiacentă intersecției, aproximativ 200 m pe fiecare braț al intersecției)
  • Consultarea va avea loc pe 11.12.2020 în sistem electronic


Primăria municipiului Constanța organizează consultare publică pentru determinarea valorii estimate a serviciului de analiză-percepția utilizatorilor de drumuri aferentă proiectului ”Multi-modal Optimisation of Road-space in Europe”.

Potrivit anunțului municipalității, se va achiziționa un serviciu ce presupune culegerea de date despre modul în care agenții economici locali,rezidenții și vizitatorii accesează și percep zona Cora –Brătianu (intersecția Bulevardului I.C. Brătianu cu străzile Dezrobirii și Cumpenei, precum și zona adiacentă intersecției, aproximativ 200 m pe fiecare braț al intersecției), necesare realizării activităților proiectului ”Multi-modal Optimisation of Road-space in Europe” –MORE.

Datele vor fi colectate prin aplicarea chestionarelor pe parcursul unei zile lucrătoare din săptămână, când condițiile meteo sunt bune.

Eșantionul reprezentativ se va realiza în funcție de tipul de intervievat (agenți economici locali, rezidenți și vizitatori), gen și grupe de vârstă (18 –35 / 36 –49 / 50 –70 / peste 70)și va cuprinde minim 150 de persoane.

Datele culese vor fi interpretate și se va prezenta un raport care va include cel puțin următoarele informații: a)perioada când a fost realizată culegerea de date; b)echipa care a realizat culegerea și procesarea datelor; c)metodologia utilizată pentru culegerea și procesare datelor; d)descrierea eșantionului recenzat;e)rezultatele obținute în urma interpretăriidatelor, în format tabelar și sub formă degrafice.

Durata contractului: 30 zile de la emiterea Ordinului de îcepere.

Data limită de transmitere propuneri: 09.12.2020 iar consultarea va avea loc pe 11.12.2020.

Consultarea de piață se va desfășura doar în sistem electronic, orice persoană/organizație interesată având posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate a achiziției serviciului de analiza-percepția utilizatorilor de drumuri aferentă proiectului multi-modal Optimisation of Road-space in Europe, la adresa de mail proiecte@primaria-constanta.ro. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii