Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solicitare de emitere a acordului de mediu pentru proiectul de construcție al noului CET de la Constanța

ro

09 May, 2023 16:42 996 Marime text
UAT Municipiul Constanța a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța solicitare de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Sursă de producție energie electrică utilă termică și electrică prin cogenerare de înaltă eficiență în municipiul Constanța”, amplasat în municipiul Constanța, b-dul. Aurel Vlaicu nr. 123, jud. Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanta şi la sediul titularului- UAT Municipiul Constanța, cu sediul in municipiul Constanta, b-dul. Tomis nr. 51, jud. Constanța.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.


Proiectul noului CET, căci despre el este vorba este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Măsura de investiții 3 - Dezvoltarea de capacităţi de producţie pe gaze, flexibile și de înaltă eficienţă, pentru cogenerarea de energie electrică și termică (CHP) în sectorul încălzirii centralizate, în vederea reducerii nivelului de dioxid de carbon din atmosferă.

Valoarea totală a proiectului este de 742.921.672,15 lei, iar valoarea eligibilă este de 430.696.492,09 lei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii