Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer fără permis oprit în Bistrița. Autoturismul avea și inspecția tehnică expirată

ro

16 Aug, 2023 14:14 718 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 14 august 2023, în cadrul acțiunilor preventive și de monitorizare a traficului rutier, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au oprit pentru verificări un autoturism care circula pe strada Drumul Cetății din municipiul Bistrița.
 
La data de 14 august 2023, în cadrul acțiunilor preventive și de monitorizare a traficului rutier, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au oprit pentru verificări un autoturism care circula pe strada Drumul Cetății din municipiul Bistrița, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.
 
La volan a fost identificat un bărbat, de 47 de ani, din Cepari, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, fiindu-i retras permisul de conducere din anul 2019, pe fondul unor cauze medicale.
 
Totodată, polițiștii au constatat faptul că autoturismul în cauză are expirată inspecția tehnică periodică din luna februarie 2023, fiind sancționat contravențional.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, de către Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Zeci de permise reținute de polițiștii din Constanța în minivacanța de Ziua Marinei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii