Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de permise reținute de polițiștii din Constanța în minivacanța de Ziua Marinei

ro

16 Aug, 2023 14:07 851 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • În perioada 11-15 august 2023, polițiștii constănțeni au fost la datorie, pentru a asigura climatul de ordine și siguranță publică și a preveni producerea oricăror fapte antisociale, în minivacanța prilejuită de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului și Ziua Marinei Române.
 
În perioada 11-15 august 2023, polițiștii constănțeni au fost la datorie, pentru a asigura climatul de ordine și siguranță publică și a preveni producerea oricăror fapte antisociale, în minivacanța prilejuită de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului și Ziua Marinei Române, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astfel, în această perioadă, polițiștii au intervenit la aproximativ 750 de apeluri sesizate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 și au constatat peste 1.100 de contravenții, fiind aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 640.000 de lei.
 
Totodată, pentru abaterile constatate la regimul circulației rutiere, au fost reținute, în vederea suspendării, 84 de permise de conducere și au fost retrase 40 de certificate de înmatriculare.
 
De asemenea, au fost constatate 36 de infracțiuni în flagrant delict.
 
În această perioadă, polițiștii au desfășurat peste 100 de acțiuni de prevenire și de asigurare a măsurilor de ordine și siguranță publică în județul Constanța, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Ordin de protecție provizoriu și dosar penal, pentru violență în familie în județul Alba. Iată ce s-a întâmplat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii