Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer fără permis de conducere, depistat de polițiștii constănțeni

ro

10 Feb, 2021 13:51 1375 Marime text
  • Prins la volan deși nu avea permis de conducere.
Direcția Generală Poliția Locală continuă acțiunile care vizează asigurarea fluenței pe drumurile publice și desfășurarea în siguranță a circulației rutiere.

Zilele trecute, un echipaj format din polițiști locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice a identificat un bărbat, care circula pe bulevardul Tomis, dinspre Spitalul Județean Constanța către strada Poporului, fără a respecta semnificația indicatorului rutier „Accesul interzis”.

În urma verificărilor, polițiștii locali au constatat că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Șoferul a fost condus la Secția 1 Poliție în vederea continuării cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis, faptă prevăzută și pedepsită de Noul Cod Penal.

Persoana în cauză nu se află la prima abatere, fiind condamnată în trecut pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, printre care și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii