Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer depistat de polițiști sub influența substanțelor psihoactive, în județul Tulcea

ro

04 Mar, 2024 12:02 433 Marime text



 
  • La data de 02.03.2024, în jurul orei 21:30  polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 33 ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din orașul Măcin, iar în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, potrivit IPJ Tulcea.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, spun polițiștii tulceni.

 
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.
 

„Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate  beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, specifică IPJ Tulcea.


Citește și
Bărbat din Sulina, prins băut la volan. Iată ce spun polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii