Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societățile care realizează lucrări pe strada Dezrobirii din Constanța, sancționate de Garda de Mediu (GALERIE FOTO)

ro

10 May, 2024 11:06 442 Marime text
Sursa foto: Garda de Mediu ConstanțaSocietatile care realizează lucrări de reabilitare a conductelor termice si a conductelor de apa și apă uzată pe strada Dezrobirii au fost sanctionate de Garda de Mediu Constanta pentru nerespectarea prevederilor Legii 104/2011 privind calitatea aerului inconjurator. 

Potrivit reprezentanșilor Gărzii de Mediu Constanța, cele doua societati implicate nu au luat masuri de prevenire a emisiilor de praf pe tronsoanele afectate de lucrari.

Astfel, în urma investigațiilor s-a constatat că în zona rezidențială și in special in imediata vecinatate a Școlii Gimnaziale nr.23 Constantin Brancoveanu, se ridicau nori de praf din traficul auto.

„S-au aplicat doua sanctiuni in valoare totala de 30.000 lei si s-au stabilit masuri de conformare cu prevederile legale in domeniul protectiei mediului“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Mediu Constanța.

Citește și: 

Societatea care efectuează lucrări de refacere a trotuarelor în Eforie Nord, amendată de Garda de Mediu Constanța (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii