Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Hidroelectrica SA, documentație depusă la Mediu pentru o investiție la Constanța. Despre ce este vorba?

ro

08 Apr, 2023 16:10 1360 Marime text
  • Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de către Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale „Hidroelectrica” SA.
 
Este vorba de proiectul „Instalarea capacității de stocare a energiei electrice cu baterii, pentru asigurarea rezervei de reglaj primar în parcul eolian Crucea Nord”, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Crucea, extravilan.
 
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale Hidroelectrica SA.
 
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale „Hidroelectrica” SA a fost înfiinţată în baza Hotărârii de Guvern nr. 627/ 13 iulie 2000, ca urmare a reorganizării Companiei Naţionale de Electricitate „CONEL”. Sediul social este pe strada Ion Mihalache nr. 15-17 din Sector 1, București. Activitatea principală constă în „Producţia de energie electrică”.  
 
Acționari în firmă sunt Statul Român prin Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri – cu o cotă parte de 80,05%, cât și Fondul Proprietatea SA – 19,94%.
 
Pentru anul 2021, firma a raportat 3300 de salariați, la o cifră de afaceri de 6,3 miliarde lei și un profit de peste 3 miliarde lei.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Muntmark vinde parcul eolian Crucea
 
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii