Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:26 11 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea constănțeană Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA. Mandatul directorului general unic, prelungit

ro

06 Jul, 2020 00:00 558 Marime text
  • Manadatul directorului general unic al societății Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA a fost prelungit.


Consiliul de Supaveghere al societății constănțene Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA s-a reunit în videoconferință în data de 29 mai 2020, la ora 10.00, unde s-au adoptat următoarea hotărâre:


Având în vedere că mandatul directorului general unic, Condrat Vladimir expiră la data de 31 mai 2020, Consiliul de Supraveghere ia act de cele de mai sus și aprobă prelungirea mandatului directorului general unic, Condrat Vladimir. Directorul General Unic va continua să aibă atribuțiile specificate în sarcina acestuia în Actul Constitutiv al Societății.


De asemenea, se împuternicește mebrul al Consiliului de Supaveghere, Alexey Medvedev, pentru ca, în numele și pe seama societății, se semneze contractul de mandat ce urmează a fi încheiat cu directorul general unic, în condițiile legii.
 

Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 2011, Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA are sediul social în municipiul Constanţa, strada Traian nr. 68A, clădirea Business Center. Capitalul social subscris, de 17.505.000 de lei, integral vărsat, este compus din 175.050 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 100 de lei. Compania este controlată de Gazpromneft Marine Bunker LLC, cu sediul în Rusia, Sankt-Petersburg, cu 99,9771% din capitalul social, şi GPN - Proiect LTD, cu sediul în Rusia, Moscova, cu 0,0229% din capitalul social. Persoane împuternicite ale societăţii care desfăşoară activităţi de servicii anexe transportului pe apă sunt: Condrat Vladimir - director general unic, Levan Kadagidze - preşedinte consiliu de supraveghere, Vasilyev Andrey - membru în consiliul de supraveghere, Dvortsov Alexey - membru în consiliul de supraveghere, Nenadyshina Victoria - membru în consiliul de supraveghere, Urusov Aleksei - membru în consiliul de supraveghere. Cenzor în firmă este Nexia Crg Audit SRL, reprezentată prin Ristea Luminiţa.
 
În anul fiscal 2015, compania cu 35 de salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 70.358.330 de lei şi o pierdere de 1.415.318 lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu 35 de salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 85.790.339 de lei şi un profit de 760.981 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 36 de salariaţi, cifră de afaceri de 192.791.976 de lei şi o pierdere de 630.050 de lei.
 
Reamintim că Gazpromneft Marine Bunker LLC, companie membră a grupului rus Gazprom Neft, a finalizat la data de 1 martie 2013 achiziţia tuturor acţiunilor societăţii româneşti Marine Bunker Balkan SA, o companie care desfăşoară activităţi de bunkeraj în Marea Neagră (alimentarea cu combustibil a navelor). Gazpromneft Marine Bunker LLC este o filială a Gazprom Neft care furnizează combustibil de consum pentru nave maritime şi fluviale. Compania este principalul operator pe piaţa serviciilor de bunkeraj din Rusia, având cea mai mare extindere geografică din zonă şi fiind prezentă în majoritatea porturilor mari din Federaţia Rusă.
Citește și:


Investiţie a Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA în Portul Constanţa. Este vizat digul de larg pentru acostare nave

Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA i-a prelungit mandatul directorului general unic


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii