Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea CFR Marfă deschide două noi puncte de lucru în Constanța

ro

09 Sep, 2021 21:53 2123 Marime text
  • Acționarii societății Națională de Transport Feroviar de Marfă „CFR Marfă” SA​ s-au întrunit în AGOA.
În conformitate cu prevederile Actului Constitutiv Societății Naționale de Transport Feroviar de Marfă „CFR Marfă” SA aprobat prin Hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor nr. 14 din 23 iunie 2017, corroborate cu prevederile Legii societății nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor, legal constituită, întrunită în ședință la data de 20 aprilie 2021, ora 9.00, a hotărât înființarea, începând cu data de 05.07.2021, unui punct de lucru Palas Constanța, pe bulevardul 1 Decembrie 1918.

Totodată, acționarii au hotărât mandatarea directorului general al SNTFM CFR Marfă SA pentru ca, personal sau prin delegare de competențe către oricare altă persoană din cadrul CFR Marfă să îndeplinească formalitățile și procedurile legale în vederea efectuării înregistrărilor menționate mai sus în fața tuturor autorităților.
 
De asemenea, reprezentantul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii în AGA a hotărât, începând cu 05.07.2021, înființarea unui punct de lucru de întreținere și reparații vagoane pe strada Remizei din Constanța. Astfel, s-a aprobat mandatarea directorului general al SNTFM CFR Marfă SA pentru ca, personal sau prin delegare de competențe către oricare altă persoană din cadrul CFR Marfă să îndeplinească formalitățile și procedurile legale în vederea efectuării înregistrărilor menționate mai sus în fața tuturor autorităților.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii