Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:59 17 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea care deține grupul de vinificație Saidia a depus documentația pentru extinderea capacității la APM Constanța

ro

09 Feb, 2021 00:00 305 Marime text
  • Grup Cereal Agrozoo SRL a depus documentația la APM Constanța pentru extinderea capacității de vinificație

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Grup Cereal Agrozoo SRL.

Proiectul vizează „Extinderea capacitate vinificație gvs – platformă betonată fermentatoare – implementare 2022”, în judeţul Constanţa, com. Peștera, satul Peștera, str. Saidia nr. 12.

Titularul proiectului este Bobe Cristian Bogdan, reprezentant al Grup Cereal Agrozoo S.R.L., cu sediul în jud. Constanța, com. Peștera.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, str. Unirii nr. 23 şi la sediul societății.

Amintim că în mai 2019, Grup Cereal Agrozoo SRL, controlată de Cristian Bogdan Bobe, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul tehnic de prezentare a proiectului „Extindere cramă, grup vinificaţie Saidia”, în vederea obţinerii avizului de mediu. Ulterior, APM Constanţa a precizat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Extindere cramă, grup vinificaţie Saidia”, amplasat în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, zona Scandinavia.


Grup Cereal Agrozoo SRL, în datele Registrului Comerţului

Înmatriculată în anul 2003, firma are sediul social în comuna Peştera. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Cristian Bogdan Bobe este asociat unic. Tot el este şi administratorului societăţii, care desfăşoară activităţi auxiliare pentru producţia vegetală.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii