Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:05 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cramă nouă la Peştera. Investitorul este fiul unui fost director al Direcţiei pentru Agricultură Constanţa (document)

ro

20 Feb, 2018 00:00 4704 Marime text
Grup Cereal Agrozoo SRL, controlată de Cristian Bogdan Bobe, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul tehnic de prezentare a proiectului „Construire cramă“, în vederea obţinerii avizului de mediu.
 
Crama va fi înfiinţată în comuna Peştera. Acest obiectiv presupune construirea unei clădiri cu funcţiunea de cramă de vinificaţie şi achiziţionarea de utilaje pentru procesarea strugurilor producţie proprie 100%. Crama de vinificaţie va avea o capacitate de 50 de tone de struguri anual, iar capacitatea de stocare va fi de 5.000 de hectolitri de vin brut.
 
Amenajarea incintei cuprinde: sistem de epurare şi evacuare a apelor uzate atât menajere, cât şi meteorice, provenite de la cramă; postul trafo - care va asigura energia electrică necesară; reţele exterioare aferente obiectivului; amenajarea aleilor în jurul clădirii, parcări, drum de acces; platformă depozitare deşeuri menajere şi deşeuri realizate în urma procesului de producţie.
 
Achiziţionarea de utilaje de procesare a strugurilor şi a mustului permite ca procesul de fermentare să se desfăşoare la temperaturi controlate şi în condiţii de maximă igienă. Achiziţionarea unei linii de îmbuteliere va permite diversificarea permanentă a ofertei în funcţie de exigenţele pieţei.
 
Terenul situat în intravilanul comunei Peştera este proprietatea soţilor Flory luliana Spilcea şi Marian Cătălin Spilcea, conform actului de adjudecare nr. 1967/08.05.2009. Terenul intravilan are o suprafaţă de 26.617 mp şi este dat cu titlu gratuit spre folosinţă societăţii Grup Cereal Agrozoo SRL. În cadrul proiectului se va realiza o hală pe structură din metal, cu stâlpi metalici şi închideri din panouri metalice. Suprastructura va fi realizată dintr-o structură metalică din profile laminate.
 

Grup Cereal Agrozoo SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2003, firma are sediul social în comuna Peştera. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Cristian Bogdan Bobe, născut pe 11.04.1988, în Medgidia, este asociat unic. Tot el este şi administratorului societăţii, care desfăşoară activităţi auxiliare pentru producţia vegetală.
 
Printre activităţile secundare se numără: cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase; cultivarea orezului; cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor; cultivarea trestiei de zahăr; cultivarea tutunului; cultivarea plantelor pentru fibre textile; cultivarea altor plante din culturi nepermanente; cultivarea fructelor oleaginoase; cultivarea plantelor pentru prepararea băuturilor; creşterea cailor şi a altor cabaline; creşterea cămilelor şi a camelidelor; creşterea ovinelor şi a caprinelor; pregătirea seminţelor; silvicultură şi alte activităţi forestiere;
colectarea produselor forestiere nelemnoase din flora spontană; fabricarea sucurilor de fructe şi legume; prelucrarea şi conservarea fructelor şi a legumelor; fabricarea biscuiţilor şi a pişcoturilor; fabricarea prăjiturilor şi a produselor conservate de patiserie; fabricarea macaroanelor, a tăieţeilor, a cuşcuşului şi a altor produse făinoase similare
fabricarea zahărului; fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei şi a produselor zaharoase; transporturi rutiere de mărfuri; servicii de mutare; depozitări; hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare; facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată; parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere; alte servicii de cazare; restaurante.
 
 
În anul fiscal 2014, societatea cu un angajat a declarat o cifră de afaceri de 1.492.618 lei şi un profit de 193.785 de lei. În anul fiscal 2015, firma cu patru salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 790.218 lei şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: patru salariaţi, cifră de afaceri de 1.946.808 lei şi un profit de 142.653 de lei.
 
Cristian Bogdan Bobe mai deţine acţiuni în Muterom Com SRL, Bobe Cristian-Bogdan Întreprindere Individuală, dar şi în firmele radiate Cris Agro Grup SRL, Histria Fishing SRL.
 
Cristian Bogdan Bobe este fiul Paraschivei Anca Bobe, fost director executiv al Direcţiei pentru Agricultură a Judeţului Constanţa (DADR).
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta memoriul depus la APM Constanţa.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii