Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea care demolează stadionul din Constanța, amendată de Garda de Mediu cu 15.000 de lei (GALERIE FOTO)

ro

19 Jul, 2023 17:24 1053 Marime text
foto: Garda de Mediu ConstantaSocietatea care demoleaza stadionul din Constanta, str. Primaverii,  a fost amendata astazi cu 15.000 lei pentru neluarea masurilor de prevenire si limitare a emisiilor de praf in atmosfera.

Potrivit Gărzii de mediu Constanța, s-a constatat ca nu se utilizeaza tunurile de apa, nu exista plase de protectie si nu sunt implementate proceduri de lucru pentru diminuarea poluantilor in atmosfera si prevenirea dispersiei acestora in zona rezidentiala.

Pe langa sanctiunea aplicata, au fost stabilite masuri de remediere a neconformitatilor.

Reamintim că, o asociere de firme a câștigat licitația pentru demolarea vechiului stadion „Gheorghe Hagi”, fiind vorba despre Apolodor Grup Construct SRL și Apolodor Demolari SRL.

Popp&Asociații SRL și Popp&Asociații Consulting Engineers SRL sunt subcontractanți.

Proiectul de demolare a Stadionului are o valoare de aproximativ 12 milioane de lei fără TVA și o perioadă de implementare de șase luni.

Citește și: 

ConstanțaIată care e data de finalizare a lucrărilor de desființare a construcțiilor existente la complexul stadion „Gheorghe Hagi“ (GALERIE FOTO)

Demolarea vechiului stadion „Gheorghe Hagi” a revenit unei asocieri de firme. Care sunt acestea și care este termenul de execuție?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii