Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanța l-a achiziționat pe mijlocașul Vlad Șerbănescu

ro

09 Jul, 2020 18:06 3118 Marime text

• Un tânăr fotbalist de la FCSB a fost transferat de FC Farul.

FC Farul a anunțat astăzi achiziționarea unui nou jucător, mijlocașul Vlad Șerbănescu, care va evolua în sezonul următor în tricoul alb-albastru.  
 
Jucătorul în vârstă de 18 ani, care vine de la FCSB, și-a făcut deja debutul la seniori, evoluând în Liga a 3-a pentru echipa secundă a bucureștenilor.

Mă simt foarte bine la Constanța. Deja m-am acomodat, colegii sunt foarte înțelegători și mă ajută să mă integrez, mai ales că eu sunt mai mic ca vârstă. Îmi place la FC Farul, este o echipă de tradiție, cu renume în fotbalul românesc, cu o istorie lungă și îmi doresc mult să fac o treabă bună. Visez să debutez cât mai curând la nivelul Ligii a 2-a, să joc bine și să dau goluri. Postul meu preferat este de mijlocaș de bandă stângă, dar pot să joc și pe dreapta sau ca atacant. Îmi place să intru în interior și să șutez. Îmi doresc să promovăm în Liga 1 și să jucăm împotriva celor mai puternice echipe din fotbalul românesc, a declarat noul jucător al FC Farul, pentru site-ul oficial al grupării de pe litoral.


Sursa foto: FC Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii