Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Silviu Coșa, la evaluarea activităților din 2021 ale DSU „Cetățenii au parte de siguranța necesară, de un puternic sentiment de securitate“

ro

18 Feb, 2022 14:59 1021 Marime text

Prefectul Silviu Coșa a făcut o postare pe pagina de socializare unde a făcut precizări despre evaluarea activităților din 2021 ale Departamentului pentru Situații de Urgență, la care a fost prezent. 



Postarea integrală de pe pagina de socializare a prefectului 



Sunt la datorie 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pe timp de pandemie, la accidente de tot felul, în văpaiele incendiilor, la orice situație de urgență, acolo unde este nevoie de ei. Orice moment extrem este gestionat profesionist, iar totul revine la normal, cu ajutorul structurilor de urgență.



În calitate de Președinte al CJSU Constanța, am participat, astăzi, la evaluarea activităților din 2021 ale Departamentului pentru Situații de Urgență. Alături de mine au fost, ca întotdeauna, reprezentanții structurilor de forță din județ.



Activitatea DSU este un garant al faptului că cetățenii au parte de siguranța necesară, de un puternic sentiment de securitate, de care societatea are atât de mare nevoie.


Sursa foto: Facebook/ Silviu Coșa 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii