Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa va fi reabilitat

ro

16 May, 2019 00:00 7849 Marime text
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa intenţionează să reabiliteze sediul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa. În acest sens, va fi organizată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Lucrări de reparaţii sediu BCCO Constanţa“, în valoare estimată de 107.973,11 lei.
 
Lucrările se vor executa la sediul BCCO Constanţa din şoseaua Mangaliei nr 207, după semnarea contractului şi după emiterea ordinului de începere a lucrării. La finalizarea lucrării se va întocmi proces-verbal de recepţie de către o comisie constituită din reprezentanţi ai IPJ Constanţa şi reprezentanţi din partea executantului.
 
Lucrările de reparaţii la sediul BCCO Constanţa constau în: demontare 3 uşi, demontare 5 ferestre, demontare uşă intrare, turnare şapă, reparaţii tencuială din jurul uşilor, pardoseală din parchet, executare tencuieli interioare, tavan casetat, glet de ipsos, zugrăveli interioare, înlocuire corpuri iluminat, înlocuire prize, refacere tencuială exterioară şi finisare, refacere streaşină, evacuare moloz.
 
Executantul are obligaţia de a notifica prompt achizitorul despre toate erorile, omisiunile, viciile sau altele asemenea descoperite de el pe durata execuţiei lucrărilor. De asemenea, executantul are obligaţia de a prezenta achizitorului spre aprobare, înainte de începerea execuţiei lucrării, graficul necesar pentru efectuarea lucrărilor, în ordinea tehnologică de execuţie. Lucrările trebuie să se deruleze conform graficului general de execuţie şi să fie terminate la data stabilită. Executantul va prezenta, la cererea achizitorului, după semnarea contractului, graficul de execuţie de detaliu, alcătuit în ordinea tehnologică de execuţie. Executantul este pe deplin responsabil pentru conformitatea, stabilitatea şi siguranţa tuturor operaţiunilor executate pe şantier, precum şi pentru procedeele de execuţie utilizate, cu respectarea prevederilor şi a reglementărilor legii privind calitatea în construcţii.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii