Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:00 19 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință ordinară la Consiliul Local al comunei Niculițel, județul Tulcea. Ce se află pe ordinea de zi (document)

ro

23 Sep, 2021 16:13 583 Marime text
  • Se convoacă membrii Consiliului Local al Comunei Niculițel în ședință ordinară în data de 28 septembrie 2021, ora 15,00, la Sala de Consiliu a Primăriei comunei Niculițel, județul Tulcea.
Proiectul ordinii de zi:

1. Aprobarea procesului-verbal al ședinței din 30 august 2021.

2. Proiect de hotărâre privind reorganizarea Compartimentului de alimentare cu apă, fără personalitate juridică, din structura aparatului de specialitate al primarului comunei Niculițel, județul Tulcea, într-un serviciu cu personalitate juridică, organizat în subordinea Consiliului Local al comunei Niculițel, sub denumirea „Serviciu Public de Alimentare cu Apă și Canalizare Niculițel”, în conformitate cu dispozițiile art. II din Legea serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare nr. 241/2006, modificată și completată prin Legea nr. 224/30.07.2015 și ale art. VII din Legea nr. 225/2016 pentru modificarea și completarea a Legii serviciilor comunitare de utilități publice nr. 51/2006.

3 .Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului din partea Consiliului local Niculiţel, care va face parte din comisia de evaluare şi asigurarea calităţii educaţiei

4. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantilor Consiliului local Niculiţel, care vor face parte din consiliul de administraţie al şcolii gimnaziale „Nichifor Ludovig” Niculiţel

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului propriu de venituri si cheltuieli al comunei Niculitel, judetul Tulcea, precum si a bugetului de venituri si cheltuieli al activitatilor finantate integral din venituri proprii, rectificat, pe anul 2021.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Eficientizarea consumului de energie pentru sediul primăriei din comuna Niculiţel, județul Tulcea” și a cheltuielilor legate de proiect.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnicoeconomici ai proiectului de investiție având ca obiect „Eficientizarea consumului de energie pentru sediul primăriei din comuna Niculiţel, județul Tulcea”.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea „Planului de acţiune pe timpul iernii 2021-2022 pe reţeaua de drumuri comunale şi stradale din comuna Niculiţel”.

Proiectele de hotărâre înscrise pe Proiectul ordinii de zi au fost inițiate de Primarul comunei Niculiţel – dl. Sechila Florin și au fost trimise spre avizare comisiilor pe domenii de specialitate ale Consiliului Local al comunei Niculiţel astfel:
  • Comisiei programe de dezvoltare economico – sociale, buget finanțe, administrarea domeniului public și privat al comunei, agricultură, gospodărie comunală, protecția mediului, servicii și comerț proiectele de hotărâri de la nr. 2, 5, 6, 7 și 8
  • Comisiei administratie publică locală, juridică, apărarea ordinii și linistei publice, a drepturilor cetățenilor proiectele de hotărâri de la nr. 2, 3, 4, 5, 6, 7 și 8..
  • Comisiei învățământ, cultură, sănătate, protecție socială, activități sportive și de agreement proiectele de hotărâri de la nr. 3, 4 și 5

Ti-a placut articolul?

Comentarii