Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă de Consiliu Local cu scântei la Cernavodă Mariana Mircea şi Gabriela Răducanu şi-au pierdut mandatele de consilieri locali, după ce au fost excluse din PSD (galerie foto)

ro

01 Apr, 2014 00:00 108433 Marime text
Aleşii locali ai oraşului Cernavodă s-au reunit, ieri după-amiază, în şedinţă ordinară de Consiliu Local. Pe ordinea de zi au fost trecute 44 de proiecte de hotărâre, primele dintre ele privind constatarea încetării de drept a mandatelor de consilier local în cazul Marianei Mircea şi al Gabrielei Răducanu. Cele două au depus însă solicitări prin care cereau amânarea punctului 1, respectiv punctului 2 de pe ordinea de zi a şedinţei, până la următoarea şedinţă de Consiliu Local, care au fost respinse ca nefondate. Astfel, consilierii locali au votat, în majoritate, pentru încetarea mandatelor de consilier local a celor două.

Proiectele de hotărâre aflate la numerele 3, respectiv 4, se refereau la validarea mandatelor de consilieri locali pentru Marius-Ion Spânoche şi Alexandru-Ionuţ Bălan, care au luat locul celor două consiliere excluse.
Un alt proiect de hotărâre important care a fost supus votului public al Consiliului Local Cernavodă a fost proiectul cu numărul 33, proiect care se referă la achiziţionarea proprietăţii imobiliare „Cămin nefamilişti“, situat pe strada Salciei.
De asemenea, în deschiderea şedinţei ordinare de Consiliu, a vorbit preşedintele Patronatului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Constanţa, Iulian Gropoşilă, care a readus în atenţia consilierilor locali importanţa colaborării dintre sectorul privat care operează pe raza localităţii şi administraţia publică locală.
Mai multe detalii privind proiectele care s-au aflat pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local a oraşului Cernavodă, dar şi cum au încercat cele două consiliere excluse să amâne proiectele de hotărâre care le priveau, veţi putea citi în ediţia de mâine a cotidianului nostru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii