Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se modernizează instalația de țiței de la Terminalul Midia, deținut de OMV Petrom SA

ro

02 May, 2023 00:00 1633 Marime text
 foto: Pexels
  • Este vorba de modernizarea instalației de țiței de la Terminalul Midia
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de OMV Petrom SA.
 
Este vorba de modernizarea instalației de țiței de la Terminalul Midia, propus a fi amplasat în comuna Corbu, zona Terminal Midia, pe strada Petromarului nr. 2, Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
OMV Petrom SA
 
Firma are sediul social în București, pe strada Coralilor nr. 22, fiind fondată în anul 1992. Activitatea principală constă în extracția petrolului brut. Acționariatul e format din OMV Aktiengesellshaft (Viena), listă persoane juridice, Ministerul Energiei, Fondul Proprietatea SA și Listă acționari PPM. Persoanele din conducere sau autorizate sunt Alfred Stern, Niculae Havrilet, Johann Pieininger, Marius Ștefan, Elena Skovrtsova, Răzvan Eugen Nicolescu, Jochen Weise, Marijn Arjen Koten, Berislav Gaso, Tautscher Katja și Reinhard Florey.
 
În anul 2021, firma a raportat 8.271 de salariați, la o cifră de afaceri de 23.586.087.255 lei, iar profitul a fost de 2.688.416.594 lei. Compania OMV PETROM SA a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 738.870.961,65 RON.
 
 
OMV Petrom SA mai apare asociat în Telescaun Tihuta SRL, OMV Petrom E&P Bulgaria SRL, OMV Petrom Marketing SRL, Petromed Solutions SRL, OMV Petrom Aviation SRL, OMV Petrom Biofuels SRL, OMV Petrom Global Solutions SRL, S. Parc Fotovoltaic Isalnita SA, S. Parc Fotovoltaic Tismana 1 SA, S. Solarist Tismana 2 SA, S. Parc Fotovoltaic Rovinari Est SA.
 
PRECIZĂRI:


 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:

S-a ieftinit motorina. Staţiile unde a ajuns sub 7 lei litrul

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii