Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se extinde parcul eolian Comana - Pecineaga din județul Constanța. Proiectul lansat în consultare publică!

ro

05 Feb, 2021 00:00 2030 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a lansat în consultare publică PUZ-ul în vederea extinderii parcului eolian Comana Pecineaga
  • Inițiatorul PUZ-ului este Pecineaga Energies SRL cu sediul social în Constanța iar proiectant general este Monsson Alma SRL
  • Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor expuse/disponibile până pe 01.03.2021


Consiliul Județean Constanța a lansat în consultare publică propunerile preliminare PUZ în vederea modificării documentației de urbanism existente și extindere arie Parc eolian Comana Pecineaga de pe raza teritorială a UAT-urilor: Comana, Amzacea și Pecineaga, județul Constanța.

Inițiatorul PUZ-ului este Pecineaga Energies SRL cu sediul social în Constanța iar proiectant general este Monsson Alma SRL, cu sediul social în comuna Crucea.
Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor expuse/disponibile la sediul Primăriei comunei Comana,str. Primăverii, nr. 13, com. Comana, jud. Constanta, până pe 01.03.2021, între orele 09:00-12:00.

Dezbaterea publică va avea loc în data de 02.03.2020, ora 10:00 la sediul autorității publice competente cu aprobarea PUZ, în scris pe adresa de e-mail: primar@primaria-comana.ro.
Răspunsul la observațiile și sugestiile transmise precum și rezultatele informării și consultării vor fi puse la dispoziția publicului prin afișare la sediul Primariei comunei Comana conform dispozitiilor legale.


Pecineaga Energies SRL, în datele Registrului Comerțului

Firma a fost înființată în anul 2007 și are sediul social în municipiul Constanța, pe strada Zorelelor. Capitalul social subscris este de 200 de lei. Asociați în firmă sunt Valorem SAS, firmă înregistrată în Franța, cu o cotă de 95% la beneficii și pierderi și Emanuel Muntmark, cu o cotă de 5%.

Persoane împuternicite în firmă sunt: Berard Nicolas Jean Richard – administrator, Aufort Jerome Remy – administrator, Emanuel Muntmark – administrator. Firma are ca activitate principală, conform codului CAEN, „Producţia de energie electrică”.

În anul 2019, firma a înregistrat zero salariați, la o cifră de afaceri de 0 lei, pierderea fiind de 855.115 lei. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii