Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se constituie Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii „SPP Cobadin", „Mereni" și OUAI „Mereni Vest", în Monitorul Oficial

ro

29 May, 2023 10:56 1154 Marime text
Un document publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2361 din data de 25 mai 2023, anunță autorizarea constituirii Organizaţiei Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii „SPP Cobadin", judeţul Constanţa şi înregistrarea acesteia în Registrul Naţional al Organizaţiilor de Îmbunătăţiri Funciare.
 
Potrivit documentului citat, sediul declarat al Organizației este în comuna Mereni, localitatea Mereni, şos. Libertăţii nr. 130, cu teritoriul cu suprafaţa brută de 1812 ha şi suprafaţa netă de 1786 ha şi se dispune înregistrarea acesteia în Registrul naţional al organizaţiilor de îmbunătăţiri funciare.

 
Organizaţia Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii „SPP Cobadin", judeţul Constanţa, dobândeşte personalitate juridică
 
Organizaţia Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii „SPP Cobadin", judeţul Constanţa, dobândeşte personalitate juridică la data înregistrării sale în Registrul naţional al organizaţiilor de îmbunătăţiri funciare.
 
Facem precizarea că, conform documentului oficial, la îndeplinirea prevederilor ordinului, vor duce Organizaţia Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii „SPP Cobadin", judeţul Constanţa şi Direcţia Îmbunătăţiri Funciare şi Fond Funciar, prin Oficiul de reglementare a organizaţiilor de îmbunătăţiri funciare.
 
Ordinul se comunică Organizaţiei Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii „SPP Cobadin", judeţul Constanţa, în vederea publicării în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.
 
 

Se autorizează constituirea Organizaţiei Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii „Mereni", judeţul Constanţa
 
Potrivit unui alt document publicat în Monitorul Oficial, se autorizează constituirea Organizaţiei Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii „Mereni", judeţul Constanţa.
 
Potrivit documentului citat, acesta are sediul declarat în comuna Mereni, localitatea Mereni, în incinta S.C. DE VIS AGRO - S.R.L., având teritoriul cu suprafaţa brută de 761 ha şi suprafaţa netă de 750 ha. Deasemenea, se dispune înregistrarea acesteia în Registrul naţional al organizaţiilor de îmbunătăţiri funciare. Prezentul ordin se comunică Organizaţiei Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii „Mereni", judeţul Constanţa, în vederea publicării în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.

 
Se constituie și Organizaţia Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii OUAI „Mereni Vest"
 
Potrivit Ordinului nr. OR 627 din 15.05.2023 s-a emis autorizarea constituirii Organizaţiei Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii OUAI „Mereni Vest", din judeţul Constanţa şi înregistrarea acesteia în Registrul Naţional al Organizaţiilor de îmbunătăţiri Funciare.
 
Organizaţia Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii OUAI „Mereni Vest", din judeţul Constanţa, dobândeşte personalitate juridică la data înregistrării sale în Registrul naţional al organizaţiilor de îmbunătăţiri funciare.

 
Ce suprafață are Organizația
 
Potrivit documentului, suprafaţa brută a teritoriului este de 724 ha şi netă de 713 ha, având sediul declarat în comuna Mereni, şos. Libertăţii nr. 130, judeţul Constanţa. 
 
Facem precizarea că ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2361 din data de 25 mai 2023.


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii