Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută voluntari în Constanța. Este ultima zi pentru înscrieri la ONG Mare Nostrum

ro

27 Jun, 2022 16:07 1892 Marime text
  • Îți place să te implici și să schimbi lumea? Atunci, este foarte posibil ca voluntariatul la ONG Mare Nostrum să ți se potrivească mănușă!
 
Voluntariatul este o oportunitate excelentă de dezvoltare pentru adolescenți și nu numai.
 
Mai ai foarte puțin timp la dispoziție pentru a te înscrie la evenimentul de recrutare volunari. Ultima zi de înscriere ca voluntar la ONG Mare Nostrum este 27 iunie.
 
 Dacă vrei să faci parte din familia ONG Mare Nostrum  trebuie să completzi un formular.
 
Între 28 iunie-30 iunie,  viitorii voluntari vor primi pe mail toate informațiile necesare.
 
Întâlnirea va avea loc pe 1 iulie, ora și locația urmând a fi comunicate după înscriere.
 
Voluntarii trebuie să aibă minim 15 ani împliniți.

Majoritatea activităților vor avea loc în timpul săptămânii.
 
 

Suntem cool și facem lucruri faine pentru Constanța și pentru constănțeni. Asta pentru că ceea ce facem contează pentru alții. Iar noi nu putem decât să ne bucurăm.



Ne place să avem plaje curate, să alergăm pentru Marea Neagră dincolo de celelalte proiecte pe care le avem.

Și mai mult decât atât, ne plac delfinii. Dacă vrei să fii voluntar, atunci vrem să te cunoaștem, spun reprezentanții ONG Mare Nostrum.
 



Dacă ești dedicat, muncitor și motivat, echipa ONG Mare Nostrum se va potrivi mănușă!

 
Despre ONG Mare Nostrum
 
Misiune și Viziune

 
„Intențiile bune, fără o viziune strategică, nu reprezintă nimic.Avem un vis frumos, pe care l-am transpus în cea mai îndrăzneață VIZIUNE: Un mediu al comunităţilor responsabile care contribuie la conservarea şi utilizarea durabilă a resurselor în scopul creşterii calităţii vieţii şi păstrării diversităţii biologice. Dar până la a ne atinge visul, avem o MISIUNE de îndeplinit: Să responsabilizăm comunitatea prin schimbarea mentalităţilor, în vederea creşterii respectului faţă de mediu şi aplicarea de soluţii care să asigure conservarea zonei costiere româneşti şi a resurselor Mării Negre.”
 
Activități cheie ale organizației

„Orice proiect pe care îl avem este centrat pe conservarea biodiversității și utilizarea rațională resurselor. Monitorizarea delfinilor din Marea Neagră este una dintre activitățile continue ale organizației. Implementăm proiecte pe această linie și desfășurăm activități care să ne ajute să aflăm detalii despre abundența delfinilor din Marea Neagră.



Evenimentele publice pe care le organizăm, acestea pornesc întotdeauna de la idei out of the box, care să asigure un feedback clar și o interactivitate crescută a comunității. Cerem mai mult spațiu verde în orașul Constanța și reciclarea deșeurilor provenite de la populație, înțelegând că doar așa putem trăi într-un oraș frumos și sănătos. 

Ne pasă de ariile protejate din Dobrogea sau din mare, fiind primii care am lansat trasee interpretative. Vrem ca turiștii să cunoască și să iubească natura la adevărata ei valoare. Încurajăm prin proiecte agricultura ecologică și încercăm să îi sprijinim pe fermierii care o aplică să își facă loc pe piață. Suntem cei care mișcă lucrurile în Constanța. În bine. Alături de parteneri și comunitate.  ”
 
 
 
Mai multe detalii despre activitatea ONG Mare Nostrum puteți găsi pe pagina oficială de Facebook.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii