Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se amenajează sensul giratoriu situat la intrarea în stațiunea Mamaia. Cum se va circula în zonă (GALERIE FOTO)

ro

05 May, 2022 11:22 1635 Marime text
Lucrări efectuate în sensul giratoriu. Foto: Primăria ConstanțaAu început lucrările la amenajarea sensului giratoriu situat la intrarea în stațiunea Mamaia. 

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, zona carosabilă este reconfigurată la intersecția bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu.

Noul sistem va asigura fluidizarea traficului rutier și creșterea gradului de siguranță a conducătorilor auto.

„Construcția este una provizorie, fiind necesară pentru monitorizarea valorilor de trafic, astfel încât să permită ajustarea elementelor de semnalizare rutieră.
Resistematizarea va conține două variante de fluxuri auto: sezon estival(cu flux prioritar pe direcția bulevardul Aurel Vlaicu- Năvodari) și extrasezon când se vor aplica regulile de circulație dintr-un sens giratoriu. În perioada sezonului estival, se deschide varianta mediană cu prioritate spre stațiunea Mamaia.
Proiectul este unul complex și va include resistematizarea intersecției bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu și planul de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Lucrări în sensul giratoriu. Foto: Primăria ConstanțaParticipanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită și să circule cu viteză redusă în perioada executării lucrărilor de modificare a intersecției.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii