Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scriitorul George Vasilievici va fi ingropat astazi

ro

13 Apr, 2010 02:52 3770 Marime text
cap_1.jpgAstăzi, la ora 13.00, la Cimitirul Central din Constanţa, va avea loc înmormântarea scriitorului George Vasilievici. Rudele, prietenii şi cititorii care au ştiut să îi aprecieze lucrările de o adevărată valoare, şi-au putut lua ieri rămas-bun, trupul neînsufleţit fiind depus la Casa Mortuară Niculescu.

Reamintim faptul că tânărul scriitor, în vârstă de 31 de ani, s-a spânzurat sâmbătă seară, cu ajutorul unui fular, în balconul locuinţei sale, situată pe strada Traian, din municipiul Constanţa. Scriitorul a fost găsit chiar de sora sa, care a anunţat autorităţile.

Scriitorul, născut la 3 iunie 1978, la Constanţa, publicase şase cărţi din 2001 până în prezent, cinci de poezie şi una de proză. Astfel, Vasilievici a publicat volumele de poezie „Gabi78" , „Featuring", „Cerneala", „O cameră cu două camere", „W.C-rul". Romanul „YoYo" a fost publicat integral numai pe internet. El mai scrisese romanul „Viseptol", dar nu a mai apucat să-l publice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • yr 13 Apr, 2010 07:53 D-zeu sa-l ierte! Poate ca acolo sus va fi mai linistit! Eu l-am cunoscut persoanl pe Georgica. L-am cunoscut chiar in perioada liceului cand umbla cu lucrurile acelea ....... drogurile, care probabil l-au facut sa-si ia viata. Nu era un baiat rau. Pacat de el, pacat de tineretea lui. Noi eram de-o seama. As fi vrut sa merg sa-i aprind o lumanare, dar nu cred ca voi putea rezista socului pt. ca sunt insarcinata si mai am o saptamana pana sa nasc. D-zeu sa te odihneasca in pace, George! RAMAS BUN!!!