Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:26 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări la Diagnost SRL, societate care deţine spitalul privat din zona ICIL. Iată ce a decis Mohamed Zaher!

ro

09 Feb, 2017 00:00 3358 Marime text
Mohamed Zaher, asociat unic al Diagnost SRL, a decis, în Adunarea Generală a Asociaţilor, schimbarea sediului societăţii în municipiul Constanţa, bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 21. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
Diagnost SRL a fost înfiinţată în anul 2007. Firma are un capital social de 200 de lei, integral vărsat, fiind deţinută de Mohamed Zaher. Administratorul societăţii, care desfăşoară „activităţi de asistenţă spitalicească“, este Emilia Alina Apostol.
 
Anul trecut, Mohamed Zaher, asociat unic în societatea Diagnost SRL, a solicitat şi obţinut de la Primăria Constanţa Autorizaţia de construire nr. 206 pentru „Supraetajare cu un nivel imobil existent D+P+3 etaje în limita a 20% din suprafaţa construită desfăşurată, recompartimentări interioare şi schimbare de funcţiune din birouri în spital pentru imobil existent D+P+3E amplasare barieră şi firmă luminoasă“. Precizăm că este vorba despre imobilul situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 21. În 2015, în lunile iunie şi iulie, Diagnost SRL a mai reuşit să obţină două certificate de urbanism de la Primăria Constanţa, pentru unele modificări care urmează a fi aduse imobilului situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 21. Primul certificat de urbanism - nr. 2046 - a fost eliberat de municipalitate pe data de 30 iunie 2015, având ca obiect „Recompartimentări interioare imobil existent D+P+3E - birouri şi schimbare de funcţiune, din birouri, în spital, pentru imobil existent D+P+3E, cu respectarea indicatorilor urbanistici aprobaţi“.
 
„Va fi un spital generalist, care va avea mai multe specialităţi. Sperăm să începem cât mai curând lucrările, acum, că avem toate avizele“, declara, la acea vreme, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, medicul Mohamed Zaher.

Citeşte şi:

Spital privat pe bulevardul 1 Decembrie Mohamed Zaher a obţinut acordul Primăriei Constanţa pentru înălţarea imobilului (galerie foto)

Mohamed Zaher, două acte de la Primărie Fondatorul maternităţii Isis îşi deschide un nou spital pe bulevardul 1 Decembrie

Zaher Mohamed a renunţat la funcţia de administrator al Diagnost SRL

Ti-a placut articolul?

Comentarii