Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:58 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mohamed Zaher, două acte de la Primărie Fondatorul maternităţii Isis îşi deschide un nou spital pe bulevardul 1 Decembrie

ro

27 Jul, 2015 00:00 3826 Marime text
Medicul Mohamed Zaher, asociat unic în Diagnost SRL, a obţinut, în lunile iunie şi iulie, două certificate de urbanism de la Primăria Constanţa, pentru unele modificări care urmează a fi aduse imobilului situat pe bulevardul 1 Decembrie nr. 21.
 
Primul certificat de urbanism - nr. 2046 - a fost eliberat de municipalitate pe data de 30 iunie, având ca obiect „Recompartimentări interioare imobil existent D+P+3E - birouri şi schimbare de funcţiune din birouri în spital pentru imobil existent D+P+3E, cu respectarea indicatorilor urbanistici aprobaţi“. Actul respectiv este valabil până pe data de 30 iunie 2017.

Cel de-al doilea certificat de urbanism - nr. 2368 - a fost emis de autoritatea publică locală pe data de 22 iulie, având ca obiect „Supraetajare cu un nivel imobil existent D+P+3 E în limita a 20% din suprafaţa construită desfăşurată conform Legii 50/1991, recompartimentări interioare şi schimbare de funcţiune din birouri în spital, pentru imobil existent D+P+3E, cu respectarea indicatorilor urbanistici aprobaţi amplasare barieră şi firmă luminoasă“. Certificatul de urbanism este valabil până pe data de 22 iulie 2017.
 
„Va fi un spital generalist, care va avea mai multe specialităţi. Sperăm să începem cât mai curând lucrările, acum că avem toate avizele“, a declarat, pentru cotidianului ZIUA de Constanţa, medicul Mohamed Zaher.

Din datele Registrului Comerţului

Aşa cum reiese din fişa de la Registrul Comerţului, consultat pe data de 26 iulie 2015, SC Diagnost SRL a fost înregistrată în anul 2007 şi are sediul social în comuna Cumpăna, şoseaua Constanţei. Capitalul social subscris al firmei este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic al societăţii este Mohamed Zaher, născut pe 30.06.1973, în Egipt. Administratorul firmei care se ocupă de „activităţi de asistenţă spitalicească“ este Emilia Alina Apostol, născută pe 7.03.1977, în Medgidia. Societatea Diagnost SRL are două puncte de lucru: unul în Mamaia, hotel Flora, unde funcţionează Centrul de Urgenţe Medicale Flora, şi unul care va fi deschis pe bulevardul 1 Decembrie nr. 21. Numele lui Mohamed Zaher apare, potrivit Registrului Comerţului, în Arena Travel SRL, Prosana Medical Center SRL şi Eva Farm SRL, din Medgidia, în prezent aflată în dizolvare. În anul 2008, Mohamed Zaher a înregistrat la Registrul Comerţului firma Isis Medical Center SRL, societate pe care funcţionează prima maternitate privată din Constanţa. Ulterior, în 2011, Zaher s-a retras din SC Isis Medical Center, cesionând toate părţile sociale către SC Pozitron Medical Investigation SRL.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii