Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în Global Safety SRL, din Constanța! Legături cu nava Queen Hind, eșuată în Portul Midia

ro

15 Sep, 2022 08:54 1559 Marime text

 
  • Nava Queen Hind a eșuat în Portul Midia, având la bord 14.600 de berbeci. Naufragiul a avut loc pe 24 noiembrie 2019, la ora 11:30.
 
Guney Fikret, cetăţean turc, cu reşedinţa în Constanţa, Alexandru Bucur şi Ana-Florina Gherghina, ambii din Constanța, în calitate de asociaţi ai SC Global Safety SRL, de comun acord, au hotărât modificarea duratei societăţii din nelimitată în nedeterminată.
 
De asemenea, asociații Global Safety SRL au mai decis retragerea din calitatea de asociat a Anei Florina Gherghina şi cesiunea la valoarea nominală a șapte părţi sociale, în valoarea totală de 70 lei către asociatul Guney Fikret, precum şi cesiunea la valoarea nominală a 6 părţi sociale, în valoarea totală de 60 lei către asociatul Alexandru Bucur.
 
După cesiune, structura capitalului social 1.000 lei, împărţit în 100 părţi sociale cu o valoarea nominală de 10 lei/parte socială, este: Guney Fikret - 61 părţi sociale, 610 lei, reprezentând 61,00% din capitalul social; Alexandru Bucur - 39 părţi sociale, 390 lei, reprezentând 39,00% din capitalul social.
 
Participarea la profit şi pierdere se face conform aportului la capitalul social.
 
Asociații Global Safety SRL au mai modificat durata mandatului administratorului societăţii, Alexandru Bucur, aceasta urmând a fi de 50 ani.
 
Prezenta Hotărârea AGA a fost luată în data de 16 august 2022 și publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3833 din data de 12 septembrie 2022.
 
Guney Fikret mai apare și în compania M.G.M. Marine Shipping SRL, și a figurat în Newcom SRL, în prezent radiată.
 
Societatea M.G.M. Marine Shipping SRL a operat nava Queen Hind, care a eșuat în Portul Midia, având la bord 14.600 de berbeci.
 
Naufragiul a avut loc pe 24 noiembrie 2019, la ora 11:30.
 
Dosarul cauzei se află pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Potrivit RECOM, SC M.G.M. Marine Shipping SRL are sediul social în municipiul Constanţa, pe stada Eliberării, se ocupă de plasarea forţei de muncă și de activităţi anexe transporturilor pe apă, și este controlată de Guney Enise, din Cnstanța, și de Guney Fikret, ambii deținând o cotă de participare la beneficii şi pierderi de câte 50%.
 
Guney Enise apare ca administrator.
 
M.G.M. Marine Shipping SRL are punct de lucru în municipiul Constanţa, pe strada Ion Theodorescu Valahu, iar pentru anul trecut, cu 9 angajați, a avut profit de 418034 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Dosar penal pentru neglijență în serviciu, in rem!
Procurorii cer expertiză tehnică în cazul navei Queen Hind, eșuată în Portul Midia (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii