Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în firma Inverces RO SRL!

ro

06 Jun, 2022 00:00 1242 Marime text
 
  • Având în vedere faptul că există asociaţi persoane fizice străine, se modifică art. 11 şi 12 din actul constitutiv, în sensul că, în urma convocării, adunarea generală poate lua decizii şi prin vot prin corespondenţă
 
Schimbări în societatea comercială Inverces RO SRL! Leila Ablachim, din Constanţa, Jose Maria Martinez Eguizabal, din Spania, şi Doniazul SRL, cu sediul în Constanţa, prin administrator Aidan Ablachim, în calitate de asociaţi ai societăţii Inverces RO - S.R.L., au hotărât următoarele:
 
Articolul 1
 
Se retrage din funcţia de administrator Leila Ablachim şi se numeşte administrator pe o perioadă de 4 ani şi cu puteri depline Dogan Ablachim, din Constanța.  
 
Articolul 2
 
Având în vedere faptul că există asociaţi persoane fizice străine, se modifică art. 11 şi 12 din actul constitutiv, în sensul că, în urma convocării, adunarea generală poate lua decizii şi prin vot prin corespondenţă. Prin corespondenţă se va înţelege orice mijloc de comunicare scris (fax, e-mail, scrisoare) atâta timp cât se face pe adresele oficiale ale societăţii şi există confirmări de primire.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2174 din data de 24 mai 2022.
 
Leila Ablachim și Jose Maria Martinez Eguizabal apar și în SC Cesland SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, aflată în faliment. În trecut, Cesland SRL și Ces Construct SRL a administrat, în perioada 2007 – 2012, celebrul aquapark (singurul ştrand în aer liber) din Braşov.   
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Cesland SRL, din Constanța, firma care a administrat Aquapark-ul din Brașov, a intrat în faliment! (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii