Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:03 03 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în firma Agrilend IFN, controlată de oamenii de afaceri constănțeni Cătălin Trandafir şi Mihai Felescu

ro

05 Nov, 2018 00:00 821 Marime text
CătăIin Trandafir, Mihai Felescu și Răzvan Laurențiu Stoica, deținând împreună 100% capitalul social și din drepturile de vot ale societății Agrilend IFN SA, s-au întrunit pe data de 25.09.2018 în cadrul Adunării Generale a Asociaților.
 
Condițiile de cvorum pentru adunarea întrunită pe data de 25.09.2018 au fost îndeplinite conform prevederilor statutare și legale. Președintele adunării, CătăIin Trandafir, a informat acționarii despre situația de fapt care a determinat convocarea întâlnirii: aprobarea cesionării dreptului de proprietate asupra acțiunilor deținute de Răzvan Laurențiu Stoica către Mirela Trandafir, revocarea din funcția de administrator, membru al Consiliului de Administrație al societății, a lui Răzvan-Laurențiu Stoica și numirea în funcția de administrator, membru al Consiliului de Administrație, a Mirelei Trandafir pentru un mandatat de 2 ani.
 
Acționarul Răzvan-Laurențiu Stoica a transmis dreptul de proprietate asupra unui număr de 9.200 acțiuni nominative, emise în forma dematerializată, libere de orice sarcini, fiecare acțiunea având o valoare nominală de 10 (zece) lei către Mirela Trandafir. În urma transmiterii dreptului de proprietate asupra acțiunilor, capitalul social al societății este divizat în 92.000 de acțiuni nominative, fiecare cu o valoare nominală de 10 (zece) lei, și este deținut după cum urmează: Cătălin Trandafir deține 41.400 acțiuni, în valoare totală de 414.000 lei, reprezentând 45% din capitalul social; Mihai Felescu deține 41.400 acțiuni, în valoare totală de 414.000 lei, reprezentând 45% din capitalul social; Mirela Trandafir deține 9.200 acțiuni, în valoare totală de 92.000 lei, reprezentând 10% din capitalul social. În urma transmiterii dreptului de proprietate asupra acțiunilor, Răzvan-Laurențiu Stoica nu va mai deține calitatea de acționar al societății, iar Mirela Trandafir va dobândi calitatea de acționar. De asemenea, s-a decis revocarea din funcția de administrator, membru al Consiliului de Administrație, a lui Răzvan-Laurențiu Stoica și numirea în funcția de administrator, membru al Consiliului de Administrație, a Mirelei Trandafir pentru un mandat de doi ani.
 
Deciziile Adunării Generale A Asociaților Agrilend IFN SA au fost publicate în Monitorul Oficial al României.
 
Citește și:
 
Schimbări în firma Prodveg Solaris SRL, deținută de oamenii de afaceri constănțeni Cătălin Trandafir şi Mihai Felescu
 
Modificări în acţionariatul societăţii Prodveg Solaris SRL. Cine s-a retras din firmă şi cui au revenit părţile sociale
 
Mihai Felescu s-a retras din firma Agrirom SRL. Cui i-a cesionat capitalul social
 
Oficial, despre retragerea lui Trandafir şi a lui Felescu din United Shipping and Chartering
 
Au avut sechestru pe părţile sociale Cătălin Trandafir şi Mihai Felescu au dat o afacere din Portul Constanţa unui investitor chinez

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii