Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în acţionariatul societăţii Prodveg Solaris SRL. Cine s-a retras din firmă şi cui au revenit părţile sociale

ro

11 May, 2018 00:00 3447 Marime text

În data de 2.04.2018, asociaţii SC Prodveg Solaris SRL, Cătălin Trandafir, Mihai Felescu şi Farah Farah Richard, s-au întrunit în Adunare Generală.
 
Cu votul afirmativ al tuturor asociaţilor reprezentaţi la această Adunare Generală, conform prevederilor din lege şi din actul constitutiv al societăţii, s-a hotărât aprobarea retragerii din cadrul societăţii Prodveg Solaris SRL a asociatului Farah Farah Richard. De asemenea, a fost aprobată cesionarea de către asociatul Farah Farah Richard către asociaţii Cătălin Trandafir şi Mihai Felescu a 20 de părţi sociale, la valoarea nominală de 10 lei/partea socială, în valoare totală de 200 de lei, în cota de participare la beneficii pierderi de 50%, împreună cu toate drepturile conexe şi beneficiile potrivit legii române.
 
Astfel, asociatul Cătălin Trandafir a primit zece părţi sociale, în cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%. Şi asociatul Mihai Felescu a primit zece părţi sociale, în cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%. Ca urmare a retragerii asociatului Farah Farah Richard şi a cesiunii părţilor sociale către asociaţii Cătălin Trandafir şi Mihai Felescu, capitalul social total al SC Prodveg Solaris SRL este de 400 de lei, care se divide în 40 de părţi sociale, fiecare parte socială având valoarea de 10 lei.
 
Participarea la beneficii şi pierderi va fi: Cătălin Trandafir - 20 de părţi sociale, reprezentând cota de participare la beneficii pierderi de 50% din capitalul social total; Mihai Felescu - 20 de părţi sociale, reprezentând cota de participare la beneficii şi pierderi de 50% din capitalul social total.
 
Cătălin Trandafir mai este asociat în Agrilend IFN SA, Euro Meat Farm SRL, Prosperity-Comimp SRL şi în United Shipping And Operation SRL. La rândul său, Mihai Felescu apare ca asociat în: Agrilend IFN SA, Euro Meat Farm SRL, United Shipping and Operation SRL.
 
Citeşte şi:
 
Au avut sechestru pe părţile sociale
Cătălin Trandafir şi Mihai Felescu au dat o afacere din Portul Constanţa unui investitor chinez

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii