Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări de cenzori la Stizo Nuclear SA Cernavodă

ro

05 Sep, 2019 00:00 1676 Marime text
Adunarea Generală a Asociaţilor societăţii Stizo Nuclear SA, societate pe acţiuni, cu sediul social în Cernavodă, întrunită în conformitate cu art. 121 din Legea nr. 31/1990, cu modificările şi completările ulterioare, în prezenţa tuturor acţionarilor societăţii, a aprobat cu unanimitate de voturi următoarele: revocarea cenzorilor societăţii: Alina Stratu, Mariana Nuţu şi Elena Pantea, deoarece mandatele lor de cenzori au expirat; revocarea Oanei Şerbu Oana, din calitatea de cenzor supleant, deoarece mandatul de a expirat.
 
O altă decizie a vizat numirea în calitate de cenzori a următoarelor persoane: Mariana Nuţu, Elena Pantea, Oana Şerbu-Popa. Adunarea a decis şi acordarea unei împuterniciri pentru Gigel Scarlat, în vederea îndeplinirii tuturor formalităţilor necesare privind înregistrarea  şi publicarea prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.
 
Acţionarii societăţii Stizo Nuclear SA sunt persoanele juridice: Vinci Energies – SRL şi Spoting – SA.
 
Stizo Nuclear SA este societatea câştigătoare. SC Stizo Nuclear SA Cernavoda a luat fiinţă prin reorganizarea Trustului de Lucrări Speciale şi Izolaţii Tehnologice (TLSIT) şi este o societate cu profil de execuţie a lucrărilor în construcţii, având un colectiv de profesionişti cu experienţă şi reputaţie în domeniile în care îşi desfăşoară activitatea.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii