Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:42 07 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cezar Drăgoi, reales administrator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Stizo Nuclear SA

ro

31 Dec, 2018 00:00 979 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor Stizo Nuclear SA din data de
16.11.2018.
 
Acţionarii societăţi Stizo Nuclear SA, Vinci Energies SRL, reprezentată de Rinuy Bertrand Lionel, în calitate de administrator, ce deţine 6.382 de acţiuni, reprezentând 99,98% din capitalul social, Spoting SA, reprezentată de Purel Bertrand Lionel Claude, în calitate de administrator ce deţine o acţiune, reprezentând 0,02% din capitalul social, au dezbătut ordinea de zi şi au aprobat în unanimitate de voturi mai multe decizii. Astfel, a fost reales în funcţia de administrator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie Drăgoi Cezar, începând cu data de 24.11.2018, pentru un mandat de 4 ani. Pe perioada mandatului, administratorul poate fi revocat sau poate renunţa din funcţie conform actului constitutiv. Aceasta este voinţa Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor Societăţii, exprimată pun vot valabil exprimat în şedinţa legal întrunită desfăşurată pe data de 16.11.2018.
 
SC Stizo Nuclear SA Cernavoda a luat fiinţă prin reorganizarea Trustului de Lucrări Speciale şi Izolaţii Tehnologice (TLSIT) şi este o societate cu profil de execuţie a lucrărilor în construcţii, având un colectiv de profesionişti cu experienţă şi reputaţie în domeniile în care îşi desfăşoară activitatea.
 
Sursa foto: http://www.stizonuclear.ro/
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii