Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Dmitrii Buciuşcanu, numit în funcția de director general al Stizo Nuclear SA

ro

12 Feb, 2024 14:49 950 Marime text
  • Stizo Nuclear SA are sediul social la Cernavodă, iar obiectul de activitate este „Alte lucrări de instalații pentru construcții“.
     
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 675 din data de 9 februarie 2024, a fost publicată decizia din data de 5 decembrie 2023 a Consiliului de Administrație al Stizo Nuclear SA, o societate pe acţiuni de naţionalitate română, cu sediul social situat în Cernavodă, județul Constanța.
 
Ședința CA a fost prezidată de Liviu Vasile Florea, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie.
 
Au fost prezenţi la şedinţă toţi membrii Consiliului de Administraţie, după cum urmează:
 
Liviu Vasile Florea - preşedinte al Consiliului de Administraţie;
Eric Philippe Devigne - membru al Consiliului de Administraţie;
Henri Seraphin Joseph Pasquier - membru al Consiliului de Administraţie.
Fiecare administrator a renunţat la orice formalităţi de convocare în legătură cu şedinţa.
 
Consiliul de Administraţie a dezbătut ordinea de zi şi a aprobat cu unanimitate de voturi următoarele:
 
I. Numirea lui Dmitrii Buciuşcanu, având cetăţenia română, născut în Republica Moldova, localitatea Drochia, domiciliat în municipiul Constanţa, în funcţia de Director General, începând cu data de 05.12.2023 pentru o perioadă de patru ani.
 
Puterile Directorului General de reprezentare şi angajare a Societăţii faţă de terţi vor fi cele menţionate în Anexa nr. 1 la prezenta Decizie, inclusiv cele detaliate prin contractul de mandat încheiat între acesta şi Societate pentru îndeplinirea acestei funcţii.
 
II. Împuternicirea lui Liviu Vasile Florea, în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie, în vederea semnării şi încheierii în numele şi pe seama Societăţii a contractului de mandat cu Directorul General.
 
III. Acordarea unei împuterniciri lui Gigel Scarlat, cetăţean român, născut în oraşul Năvodari, judeţul Constanţa, cu domiciliul în municipiul Constanţa, acţionând în mod individual şi având dreptul de a-şi substitui orice persoană la alegerea sa, în vederea îndeplinirii tuturor formalităţile necesare privind înregistrarea şi publicarea prezentei Decizii la Registrul Comerţului Constanţa, respectiv în Monitorul Oficial al României. În scopul îndeplinirii prezentului mandat şi până când toate formalităţile de mai sus vor fi realizate, persoana astfel împuternicită beneficiază de puteri depline şi autoritate pentru a semna şi modifica orice documente necesare, sub semnătură privată sau în formă autentică, în faţa oricărei autorităţi sau entităţi (inclusiv dar fără a se limita la, semnarea anexei privind prelucrarea datelor cu caracter personal care se depune la Registrul Comerţului), pentru a îndeplini orice operaţiune, precum şi pentru a plăti orice costuri aferente, în numele şi pe seama Societăţii şi/sau al acţionarilor. Prezenta împuternicire este valabilă până la finalizarea tuturor formalităţilor menţionate mai sus.
 
Prezenta decizie valorează şi proces-verbal al şedinţei Consiliului de Administraţie şi se semnează prezenta în trei exemplare bilingve în limbile română şi engleză. În caz de contradicţie între cele două versiuni, va prevala versiunea în limba română.
 
ANEXA NR. 1
 
la Decizia Consiliului de Administraţie al Stizo Nuclear SA din data de 05.12.2023.
 
Directorul General duce la îndeplinire planul de afaceri şi bugetul Societăţii, aprobate de către Consiliul de Administraţie, în acest sens având următoarele competenţe:
 
1) reprezintă Societatea în relaţie cu autorităţile statului şi cu alte terţe părţi, persoane fizice sau juridice în limita acestui mandat;
 
2) angajează Societate prin semnătura sa individuală pentru toate operaţiunile şi contractele comerciale efectuate/încheiate în cursul obişnuit al activităţii Societăţii conform standardelor şi practicilor acesteia, cu respectarea limitelor menţionate mai jos;
 
3) angajează Societatea prin semnătura sa individuală pentru toate operaţiunile şi contractele comerciale efectuate/încheiate în cursul obişnuit al activităţii Societăţii, conform standardelor şi practicilor Societăţii, cu respectarea următoarelor limite: i) pentru operaţiuni şi/sau contracte comerciale efectuate/încheiate în limita valorii de două milioane de lei, inclusiv, fără obţinerea unor aprobări suplimentare interne, conform procedurii analizei de risc a Societăţii: ii) pentru operaţiuni şi/sau contracte comerciale efectuate/încheiate cu o valoare de peste două milioane de lei prin obţinerea, în prealabil, a unor aprobări suplimentare interne, conform procedurii analizei de risc a Societăţii;
 
4) angajează Societatea prin semnătura sa individuală în relaţiile cu băncile partenere prin care efectuează operaţiuni de cont;
 
5) instituie proceduri litigioase în legătură cu neîndeplinirea de către clienţii Societăţii a obligaţiilor lor în baza unui contract încheiat cu Societatea sau orice proceduri similare în cursul obişnuit al activităţii Societăţii;
 
6) reprezintă Societatea în relaţie cu orice terţă parte, în vederea implementării deciziilor Consiliului de Administraţie şi a hotărârilor Adunării Generale a Asociaţilor.
 
Directorul General îşi exercită atribuţiile conform prezentei Decizii şi prevederilor contractului cu Societatea. Directorul General va putea delega o parte din atribuţiile sale către angajaţi ai Societăţii, delegarea urmând a se face pentru operaţiuni specifice, neputând fi generală.
 
Despre Stizo Nuclear SA

Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 12 februarie 2024, firma Stizo Nuclear SA a fost înființată în anul 2001, iar obiectul de activitate este „Alte lucrări de instalații pentru construcții“.
 
Pachetul de acțiuni al Stizo Nuclear SA este deținut de Vinci Energies SRL (99,98%) și de Spoting SA (0,02%). Administratori sunt Eric Philippe Devigne, Liviu Vasile Florea și Henri Seraphin Joseph Pasquier.  
 
În 2022, Stizo Nuclear SA a avut o cifră de afaceri de 19.096.599 lei, un profit de 196.609 lei și 141 angajați.

Platforma termene.ro informează că Stizo Nuclear SA are patru contracte câștigate - achiziții directe și opt contracte castigate – achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 11 februarie 2024).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Schimbări de cenzori la Stizo Nuclear SA Cernavodă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii