Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Şoferul a fost concediat Scandal pe linia de maxi-taxi 310 din Constanţa. Șoferul către pasager - „Taci dracu' din gură. Nu mă mai scoate din sărite“(video)

ro

12 Mar, 2017 15:05 6202 Marime text


Încă un incident într-o mașină care transportă pasageri în regim maxi-taxi. Pe Facebook circulă un filmuleț în care șoferul unui astfel de autovehicul a început să țipe la un pasager din mașină. 

Conducătorul auto a devenit recalcitrant, adresându-i-se persoanei respective nervos și transmițându-i chiar să se dea jos „dacă nu-i convine”. 

Nu te mai iau nicodată“. „Domne, te-am rugat frumos să te dai jos“. „Taci dracu`  din gură, nu mă mai scoate din sărite“. „Cine dracu` m-a pus...”, au fost replicile conducătorului auto. 


La gesturile și vorbele șoferului, alte persoane din maxi-taxi au sărit în apărarea pasgerului, amintindu-i bărbatului de la volan că s-a plătit bilet pentru asta și că primește, practic, salariul, de pe urma călătorilor. 

UPDATE 2. 13 martie, ora 10.20
Clipul video a fost șters de pe Facebook

UPDATE 15.45:
Contactat telefonic, Marius Gherasim, reprezentant al firmei Dorada Transporting, care operează pe această rută, a declarat că incidentul este mai vechi și, la două zile de la acesta, șoferul  a fost concediat. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gjghj 13 Mar, 2017 08:00 Nu e nici un video...oricum daca platesti nu inseamna ca poti sa faci ce vrei tu. Clientul nostru stapanul nostru e doar pentru sclavi