Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal într-o localitate din județul Constanța! Un tânăr turbulent a provocat distrugeri la sediul poliției și a luat la înjurat polițiștii

ro

10 Nov, 2023 17:06 1102 Marime text
Sursa foto: Facebook


 
  • Astăzi, 10 noiembrie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au formulat propunerea de arestare preventivă față de un tânăr de 23 de ani, din comuna Comana, județul Constanța. Acesta se afla în stare de reținere pentru comiterea mai multor infracțiuni - de conducerea unui vehicul neînmatriculat, fără a deține permis de conducere, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit Parchetului de pe lângă judecătoria Mangalia.
 
În data de 28 octombrie, tânărul a condus motociclul neînmatriculat în localitatea Comana, iar în data de 8 noiembrie a distrus prin lovirea cu pumnii mai multe elemente de caroserie ale unei autospeciale de poliție,  a lovit ușa de acces a sediului de poliție și a smuls două camere de supraveghere din incinta sediului respectiv.
 

„Cu aceeași ocazie, a proferat injurii la adresa organelor de poliție, tulburând prin amenințările și distrugerile sale ordinea și liniștea publică”, informează sursa citată.
 

Propunerea de arestare preventivă a fost admisă de instanța de judecată

Citește și
Tânără agresată într-o scară de bloc de un individ care a urmărit-o pe stradă. Suspectul, reținut
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii