Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Ulmetum Service Pantelimon SRL are un nou administrator

ro

24 Jul, 2020 00:00 1433 Marime text
  • SC Ulmetum Service Pantelimon SRL are un administrator nou, pe un mandat de patru ani.
 
Societatea Ulmetum Service Pantelimon SRL, prin asociat unic persoană juridică română, cu sediul în comuna Pantelimon, reprezentată prin asociat unic Comuna Pantelimon, reprezentată de Consiliul Local Pantelimon, deținătorul a 100% capital social, care s-au întrunit în data 25.03.2020, în adunarea generală a asociaților, capitalul social fiind reprezentat în proporție de 100% și cu unanimitate de voturi, au hotărât, în urma demisiei, se eliberează din funcția de administrator al SC Ulmetum Service Pantelimon SRL Bulboacă Dan și se numește în funcția de administrator al SC Ulmetum Service Pantelimon SRL Cau Nicoleta Anca.
 
Durata mandatului administratorului SC Ulmetul Service Pantelimon SRL Cau Nicoleta Anca este de patru ani, începând cu data de 25.03.2020.
 
Administratorul Cau Nicoleta Anca este mandat cu puteri depline pentru îndeplinirea tuturor actelor necesare și utile în vederea realizării obiectului de activitate al societății.
 
Totodată, se împuternicește Nicu Florea, președinte de ședință, să semneze contractul de mandat al administratorului Cau Nicoleta Anca.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii