Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:18 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC RAJA SA a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă

ro

28 Jun, 2016 00:00 1159 Marime text
 

În urma atenţionărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, ce are în componenţă 44 de echipe de intervenţie (14 pentru municipiul Constanţa şi 30 în restul judeţului), dotate cu wolle, vidanje şi pompe de mare putere, care vor asigura permanenţa în toată această perioadă.
 
Având în vedere atenţionările meteo, comandamentul va funcţiona începând de astăzi şi până miercuri, 29 iunie, ora 22.00. La nivelul municipiului Constanţa, lucrătorii societăţii se află deja în zonele sensibile ale orașului, pe marile bulevarde: Mamaia, Alexandru Lăpuşneanu, Ferdinand şi 1 Decembrie 1918.
 
În cazul în care vor apărea situaţii de urgenţă, RAJA este pregătită să mărească numărul echipelor de intervenţii.
 
Ieri, în urma ploilor torenţiale de pe raza oraşului Medgidia, echipele au intervenit pe strada Poporului - în zona Fântână şi pe strada Vasile Lupu - în zona podului de cale ferată. RAJA face un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, ca, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon 0241.66.44.44.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii