Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC BTT SA, în ședința Adunării Generale a Acționarilor Se discută închirierea activelor imobile ale societății

ro

16 Feb, 2017 18:28 2189 Marime text

Consiliul de Administrație al SC BTT SA a convocat, pentru data de 20 februarie, de la ora 12.00, Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății. Pe ordinea de zi a întâlnirii se vor regăsi mai multe puncte, și anume: 
 

1. Valorificarea prin vânzare a activelor cuprinse/descrise în memorandum-ul privind stingerea datoriei către Sif Transilvania S.A.

2. Aprobarea închirierii tuturor activelor imobile proprietatea B.T.T. S.A. care intrunesc condițiile în vederea scoaterii la licitație prin procedura de închiriere aplicabilă la nivel B.T.T. S.A, pe o perioadă de 5 ani.

3. Aprobarea încheierii unei convenții privind transmiterea în administrare către autoritatea locala competentă pe o perioadă de 49 de ani a sistemului de canalizare din Baza B.T.T. Costinești, jud. Constanța.

4. Aprobarea încheierii unei convenții privind transmiterea în administrare către autoritatea locală competentă, pe o perioadă de 49 de ani, a sistemului de epurare, colectare și captare a apei din Baza B.T.T. Paraul Rece, jud. Brașov.

5. Aprobarea închirierii activului  fost sediu BTT Costinești, proprietatea BTT SA, situat in Statiunea Costinești, jud. Constanța, pe o perioada de 5 ani.

6. Aprobarea datei de 15.03.2017  ca dată de înregistrare a acționarilor asupra  cărora se resfrâng efectele hotărârilor Adunării Generale a Acționarilor SC BTT SA.

7. Aprobarea datei de 14.03.2017 ca dată anterioară datei de înregistrare cu un ciclu de   decontare minus o zi lucrătoare, de la care instrumentele financiare obiect al hotărârilor organelor societare se tranzactioneaza fara drepturile care deriva din respectiva hotarare.

8. Împuternicirea directorului general în vederea desemnârii unei persoane care va întreprinde toate formalitățile necesare publicării hotararilor AGA SC BTT SA.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii