Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandat prelungit Claudiu Daniel Teliceanu rămâne director general al BTT SA!

ro

22 Jun, 2021 00:00 4472 Marime text
  • Teliceanu a mai fost director al Direcției Județene pentru Tineret și Sport dar și director executiv la Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri Invest România.

Consiliul de Administrație al SC Biroul de Turism pentru Tineret SA (SC BTT SA), societate cu sediul în Calea Victoriei, București, întrunit în ședința din data de 08 aprilie 2021, a decis aprobarea prelungirii contractului de mandat al directorului general cu o perioadă de două luni.
 
Membrii C.A. au votat astfel:
 
Marius Alexandru Dragu – pentru
Teliceanu Claudiu – abținere
Ivanescu Liviu – pentru
Hancia Nicoleta – pentru
Ciolan Alina – pentru
 
Având în vedere rezultatul exprimat de către membrii C.A. s-a decis prelungirea mandatului lui Claudiu Daniel Teliceanu în funcția de director general cu o perioadă de două luni și va intra în vigoare de la data de 15 aprilie 2021.
 
Prezenta decizie a fost publicată recent în Monitorul Oficial al României.
 
Teliceanu a mai fost director al Direcției Județene pentru Tineret și Sport dar și director executiv la Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri Invest România.
 

Averea și interesele

 
Directorul general al BTT deține împreună cu soția, două terenuri intravilane în localitățile Ovidiu și Lumina din județul Constanța în suprafață totală de 560 mp, dobândite prin vânzare-cumpărare, dar și o casă de locuit în orașul Ovidiu.
 
Familia Teliceanu mai are și două autoturisme (Dacia și BMW), an de fabricație 2001, respctiv 2005, dar și o colecție de ceasuri estimată la o valoare de 9000 de euro.
 
Potrivit declarației de avere, directorul BTT are șase credite la bănci comerciale și a fost girant pentru o rudă în cadrul unui alt contract de credit în valoare de 50.000 de euro, scadent în 2020. Sumele datorate băncilor se ridică la 430.000 de lei.
 
Veniturile lui Claudiu Teliceanu s-au ridicat în anul fiscal 2019 la aproximativ 226.500 lei, iar alte soției la aproape 25.000 lei. Acestora li s-au adăugat și alocațiile copiilor.
 
Potrivit declarației de interese, directorul BTT este asociat în 3 societăți comerciale: Clever Home Solutions SRL(10 părți sociale), Family Businnes Solutions SRL(8 părți sociale) și Clever Security Solutions (20 părți sociale).
 
Claudiu Teliceanu era în 2019 și administrator la Clever Home Solutions SRL și Clever Security Solutions SRL, dar și în Total Defender Pază și Protecție SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
 
Declarații de avere. Directorul general al BTT, Claudiu Teliceanu, credite la bănci de peste 400.000 de lei (documente)

Declarații de avere
Averea și interesele lui Marius Dragu, președintele CA al BTT SA, soțul primei femei care a devenit preşedinte al Senatului (documente)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii