Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:31 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoare la Casa de Cultură Gheorghe Ungureanu, „o persoană fermecătoare, cu simţul umorului"

ro

14 Apr, 2011 02:31 1431 Marime text
cap_9.jpg„Nativul este perceput de cei din jur ca fiind o persoană înţelegătoare, săritoare, independentă, originală"

Gheorghe Ungureanu, nea Gică, aşa cum îi spun cei care îl îndrăgesc, împlineşte astăzi 60 de ani. Fidel culturii, sărbătoritul zilei a luptat pentru ca publicul constănţean să aibă parte de spectacole de valoare şi să-i poată vedea pe scena Casei de Cultură pe monştrii sacri ai teatrului şi ai muzici autohtone şi nu numai. Astrologul Monica Vasiliev ne descifrează ce spun astrele despre nea Gică, la aniversare.

moni_vasiliev1.jpgSoare în Berbec, Luna în Rac - un aspect care, deşi tensionat, poate scoate în evidenţă trăsăturile pozitive ale ambelor planete. Este vorba despre o persoană curajoasă, asertivă, cu evidente calităţi de lider, care în acelaşi timp este intuitivă şi foarte sensibilă la nevoile celorlalţi. Este o combinaţie foarte bună pentru poziţii de conducere sau pentru artişti. Nativul este perceput de cei din jur ca fiind o persoană înţelegătoare, săritoare, independentă, originală, deşi uneori temperamentală sau impulsivă. Luna în Rac poate accentua tendinţa spre subiectivism deja prezentă la Soarele în Berbec, iar nativului îi este destul de greu să fie obiectiv în anumite situaţii complicate.

Venus în Taur în sextil cu Jupiter în Peşti - o combinaţie armonioasă, norocoasă pentru nativ, mai ales că atât Micul Benefic (Venus), cât şi Marele Benefic (Jupiter) se află în semnele pe care le guvernează. Putem spun că, de multe ori, persoana atrage fără niciun efort situaţiile favorabile. În plus, nativul este perceput drept o persoană fermecătoare, cu simţul umorului, căreia îi vine foarte uşor să relaţioneze cu ceilalţi. Pe de altă parte, ar putea exista tendinţa spre exagerări, mai ales în ceea ce priveşte cheltuirea banilor, dar, cu puţin efort, aceasta poate fi ţinută sub control. Nu de puţine ori, nativul va fi văzut drept persoana în măsură să-i ajute pe alţii, în primul rând datorită numeroaselor conexiuni de care dispune. Jupiter în Peşti în opoziţie cu Saturn retrograd în Fecioară - dacă la prima vedere nativul poate părea o persoană foarte încrezătoare în propriile forţe, în interior, oscilează între optimism şi pesimism. Uneori, limitările impuse de situaţiile exterioare sunt văzute ca fiind extrem de frustrante. Nativul trebuie să înveţe să aibă o atitudine mai filosofică şi să-şi depăşească dorinţa de a avea totul pe loc, pentru a-şi atinge scopurile pe termen lung.

Soarele în Berbec în opoziţie cu Neptun în Balanţă - visător, idealist, intuitiv, uneori prea încrezător în ceilalţi. Nativul va fi nevoit să înveţe, uneori într-un mod destul de dureros, că nu tot ceea ce străluceşte este aur şi nu toţi oamenii sunt demni de încredere. Există o tendinţă spre comportamente autodistructive, mai ales în perioadele în care lucrurile nu merg în direcţia în care nativul şi-ar dori.

Ti-a placut articolul?

Comentarii