Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Marina Constanța, pe locul întâi la judo în clasamentul general al Cupei CSM Sfântu Gheorghe (GALERIE FOTO)

ro

23 Nov, 2022 00:00 2506 Marime text

 
  • Secția de judo a CS Marina Constanța, condusă de antrenorul Timur Gelal, a înscris în concurs 41 de sportivi, obținând 48 de medalii.
 
Clubul Sportiv Marina Constanța a participat la Cupa CSM Sfântu Gheorghe, întrecere foarte puternică, la care sportivii s-au întrecut la Judo și Judo Ne Waza, participând peste 500 de luptători din România și Republica Moldova.
 
Secția de judo a CS Marina Constanța, condusă de antrenorul Timur Gelal, a înscris în concurs 41 de sportivi, iar la final s-a clasat pe locul întâi în clasamentul general, grație celor 48 de medalii obținute (18 de aur, 12 de argint și 18 de bronz). Clubul de pe litoral a dus o luptă aprigă pe podium cu celelalte două ocupante, Școala Specializată pe judo „Oleg Crețu“ (cel mai puternic club de judo din Moldova, care s-a înscris cu peste 30 de sportivi, mulți medaliați la turnee internaționale) - locul 2 și CS Mako Ryu Gym (unul din cele mai puternice cluburi private de judo din România, care a avut de asemenea peste 30 de sportive în concurs) - locul 3.
 
„De menționat și cluburile puternice din Bacău (CSS 1 și 2), care au participat cu sportivi valoroși, formând astfel categorii puternice, cu meciuri spectaculoase. Încep să se vadă rezultatele muncii sportivilor și antrenorilor noștri care reprezintă Constanța la Judo. Ne propunem în anul 2023 să continuăm participările la nivel național și international, concomitent cu creșterea numărului de practicanți în cadrul secției de judo a clubului nostru. Îi mulțumim Președintelui Clubului nostru, Marian Dan Ungureanu, Vicepreședintelui Marian Mushat si secretarului Daniela Mușat, pentru toată munca nevăzută făcută pentru sportivii și antrenorii nostril. Felicitări sportivilor și antrenorilor și, nu în ultimul rând, sponsorului principal al clubului nostru: Părinții Marina!“, este mesajul clubului de la malul mării.
 
De curând, sportivii secției de Ju-Jitsu de la ACS Marina Constanța au participat, cu rezultate deosebite, la Campionatul Mondial de Ju-Jitsu pentru categoriile de vârstă Under-16, Under-18, Under-21, seniori și veteran, întrecere desfășurată în Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi. „Anul acesta, Campionatul Mondial a fost extrem de puternic, reunind la start peste 1.630 de sportive, din 65 țări. Lotul României a cuprins 75 de sportivi, dintre care șase au fost reprezentanții clubului nostru, pregătiți și însoțiți de antrenorul Dan Ungureanu“, s-a arătat într-un comunicat al clubului de pe litoral.
 
Sportivii Marina Constanța au contribuit la totalul de medalii al României cu o medalie de aur, prin Daria Kraus (categoria U16 , -52 kg), și două de bronz, prin David Rizu (categoria U16, - 55 kg) și Cristian Stan (categoria U16 -46 de kg). De asemenea, luptătorii clubului din Constanța au mai ocupat două locuri V, prin Teodor Carabineru (cat. U16, -50 de kg) și David Dorneanu (cat U16, -55 kg) și un loc IX, prin Ștefan Avram (cat. U18, -66 kg), la finalul competiției România ocupând un meritoriu loc 4 în clasamentul pe națiuni.
 
PRECIZĂRI
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Marina Constanța)
 
Citește și:
 
Ju-Jitsu
Sportivii de la ACS Marina Constanța, pe podium la Campionatul Mondial. Daria Kraus, medalie de aur

 
Constanța
Centru Național la proba de Speedkick, sub coordonarea ACS Marina. O nouă secție, înființată la clubul de pe litoral (GALERIE FOTO)

 
Festivitatea de final de an la ACS Marina Constanţa. Premii pentru performeri (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii