Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Roxana Mihaela Tănase, iubitoare a hortensiilor, este ultima câștigătoare a concursului înmiresmat ZIUA de Constanța și Prima Donna Flower Shop

ro

26 Jan, 2024 17:00 824 Marime text
  • Concursul organizat de ZIUA de Constanța și Prima Donna Flower Shop s-a desfășurat începând cu luna mai 2023 și, în fiecare lună, a fost desemnat câte un câștigător, căruia florile preferate i-au purtat noroc.
Roxana Mihaela Tănase este câștigătoare care încheie concursul înmiresmat desfășurat de ZIUA de Constanța și Prima Donna Flower Shop!
 
Florile preferate, hortensiile, i-au purtat noroc și tânăra din Constanța a câștigat un superb aranjament floral adus la viață de iscusiții artizani ai Prima Donna Flower Shop.
 


Colorat și înmiresmat dar, mai ales, purtător de viață fragedă și delicatețe, arnajamentul floral realizat de specialiștii Prima Donna Flower Shop au adus un spor de frumusețe în inima câștigătoarei.
 
Concursul organizat de ZIUA de Constanța și Prima Donna Flower Shop s-a desfășurat începând cu luna mai 2023 și, în fiecare lună, a fost desemnat câte un câștigător, căruia florile preferate i-au purtat noroc.
 
Felicitări tuturor câștigătorilor concursului!
 
Citește și
Florărie Constanța – Prima Donna, locul unde sufletul prinde grai prin armonioasa îmbinare a florilor
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii