Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Milica Hînză, câștigătoarea din octombrie a concursului Prima Donna Flower Shop și ZIUA de Constanța, și-a ridicat premiul! Un superb aranjament cu florile sale preferate

ro

29 Jan, 2024 17:00 807 Marime text
  • „Îmi plac foarte mult florile. Acasă am o mini seră, dar floarea mea preferată este trandafirul“, acesta este mesajul ce i-a adus Milicăi Hînză un premiu înmiresmat, făurit cu grijă și dragoste față de frumosul și delicatețea florilor sale preferate.
Milica Hînză este câștigătoarea din luna octombrie a concursului organizat de Prima Donna Flower Shop și ZIUA de Constanța.
 
Iubitoare a tuturor florilor, dar mai ales a trandafirilor, aceasta și-a ridicat recent premiul de la concurs, reprezentat de un superb aranjament floral încununat de florile sale preferate, realizat cu iscusință de artizanii Prima Donna Flower Shop.
 
„Îmi plac foarte mult florile. Acasă am o mini seră, dar floarea mea preferată este trandafirul“, acesta este mesajul ce i-a adus Milicăi Hînză un premiu înmiresmat, făurit cu grijă și dragoste față de frumosul și delicatețea florilor sale preferate.
 
Concursul organizat de ZIUA de Constanța și Prima Donna Flower Shop s-a desfășurat începând cu luna mai 2023 și, în fiecare lună, a fost desemnat câte un câștigător, căruia florile preferate i-au purtat noroc.
 
Felicitări tuturor câștigătorilor concursului!
 
Citește și
Florărie Constanța – Prima Donna, locul unde sufletul prinde grai prin armonioasa îmbinare a florilor
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii