Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Filiz Mustafa, cea de-a doua câștigătoare a concursului înmiresmat ZIUA de Constanța și florăria Prima Donna Flower Shop

ro

20 Jul, 2023 09:17 976 Marime text
Filiz Mustafa, cea de-a doua câștigătoare a concursului înmiresmat ZIUA de Constanța și florăria Prima Donna Flower Shop
  • Filiz Mustafa și-a ridicat premiul reprezentat de un superb aranjament floral creat cu migală de artiștii din „familia“ Prima Donna Flower Shop.
  • Un nou concurs a început pe 14 iulie!
Filiz Mustafa este cea de-a doua câștigătoare a concursului înmiresmat organizat de ZIUA de Constanța împreună cu florăria Prima Donna Flower Shop!
 
Câștigătoarea și-a ridicat premiul reprezentat de un superb aranjament floral creat cu migală de artiștii din „familia“ Prima Donna Flower Shop.
 
Mesajul cuprins în aranjament este „Te iubesc, Mama“ – promisiunea de dragoste necondiționată făcută de un copil părintelui său, încununată de puritatea florilor selectate de artizanii Prima Donna Flower Shop, flori ale căror culori semnifică fericire, viață, emoție, mândrie și împlinire – tot atâtea sentimente ce definesc relația părinte-copil reunite cu măiestrie într-un aranjament floral.
 
Și nu întâmplător, căci, așa cum ne-a mărturisit chiar Filiz Mustafa, aranjamentul este pentru mama sa.
 
Un nou concurs a început pe 14 iulie!
 
ZIUA de Constanța împreună cu florăria Prima Donna Flower Shop vă invită să vă încercați norocul de a câștiga un aranjament floral.
 
Regulile sunt simple:
 
  • Apreciază și urmărește pagina de Facebook ZIUA de Constanța https://www.facebook.com/ziuaconstanta  și Instagram ZIUA de Constanța https://www.instagram.com/ziuadeconstanta/
  • Apreciază și urmărește pagina de Facebook Prima Donna Flower Shop https://www.facebook.com/florarieconstanta
  • Lasă o reacție la postarea care anunță concursul (vezi link-ul mai jos în text)
  • Adaugă în comentarii care este floarea ta preferată (pentru fiecare participant se acceptă doar un singur comentariu)
  • Share-ul nu este obligatoriu, dar ne-am bucura dacă ne susții!
  • Concursul de adresează doar celor din Constanța.
 
Concursul se desfășoară în perioada 14 iulie - 15 august 2023. Extragerea se va face în data de 16 august 2023, iar câștigătorul o să fie anunțat pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța.
 
Extragerea se va realiza cu ajutorul Random Comment Picker.
 
Te poți înscrie la postarea de pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța  https://www.facebook.com/ziuaconstanta
 
 
 


!!Pentru a nu rata șansa premiilor pe care le câștigați, vă rugăm să ne răspundeți în termen de maxim 2 zile. Dacă acest interval de timp nu se respectă, suntem nevoiți să extragem un nou câștigător. !!

 
SUCCES!
 
Despre florăria PRIMA DONNA FLOWER SHOP
 
Prima Donna Flower Shop SRL  a luat naștere DIN DRAGOSTE PENTRU FLORI, în anul 2006. Fiind în slujba „frumosului“,  în aceeași locație de 14 ani , cei ce ne trec pragul devin prietenii noștri, pe care îi însoțim cu minunate buchete și aranjamente florale la toate evenimentele frumoase din viața lor și le alinăm cum putem tristețea atunci când viața își cere tributul.
 
Aici vin copiii, tinerii îndrăgostiți, viitorii miri, viitorii tați și bunici pentru un gând bun personalizat într-o minune florală. Fii parte din „Familia“ Prima Donna Flower  și veți găsi puțin din sufletul nostru în fiecare floare!
 
PRIMA DONNA FLOWER SHOP, str. Ștefan Mihaăileanu, nr. 57, Constanța, 0766249533, contact@florarieconstanta.ro, www.florarieconstanta.ro, pagina de facebook https://www.facebook.com/florarieconstanta
 
Citește și
CONCURS
ZIUA de Constanța împreună cu florăria Prima Donna Flower Shop vă invită la un concurs înmiresmat. Află cum poți câștiga un aranjament floral
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii