Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:04 27 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romulus Pascaru, pompierul constănțean cu suflet de artist, a primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne

ro

02 Dec, 2020 17:57 991 Marime text
  • Pascaru Romulus, care, de-a lungul a mai bine de 14 ani a participat la peste 1500 de misiuni de salvare a persoanelor sau a animalelor din medii ostile vieții, descarcerari, incendii sau acordarea primului ajutor medical făcând parte și din echipajul paramedical SMURD, imagini puteți vedea în secțiunea Galerie foto a materialului.
Cu ocazia Zilei Naționale a României, pentru merite deosebite, câțiva pompieri români au primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, oferite în semn de înaltă apreciere din partea domnului Ministru al Afacerilor Interne Ion Marcel Vela.

Printre aceștia se numără un pompier constănțean ale cărui misiuni au dus la salvarea de vieți și nu numai.

Este vorba de plutonier adjutant, de astăzi, pentru ca a fost avansat înainte de termen, Pascaru Romulus, care, de-a lungul a mai bine de 14 ani a participat la peste 1500 de misiuni de salvare a persoanelor sau a animalelor din medii ostile vieții, descarcerari, incendii sau acordarea primului ajutor medical făcând parte și din echipajul paramedical SMURD.

Romică, asa cum ii spun colegii, nu este doar pompier-paramedic. În timpul liber el este pictor, poet, compozitor și sculptor.

Suntem mândri de tine Romică și îți mulțumim că te avem ca exemplu de pompier salvator și pe lângă toate acestea... Și artist.

Sursa foto: ISU Dobrogea

Citește și: Chestori, generali, ofițeri, agenți și subofițeri, decorați de președintele Iohannis. Lista completă și motivele decorării

Ti-a placut articolul?

Comentarii