Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revoltător! Un alt container plin cu deșeuri oprit în Portul Constanţa

ro

21 Apr, 2021 10:02 1191 Marime text
  • Revoltător! Un alt container, de data aceasta sosit din Regatul Unit al Marii Britanii, încărcat cu deșeuri, a fost oprit în Portul Constanța. 
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa şi ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au efectuat controlul fizic asupra unui container aflat în Portul Constanța Sud Agigea, încărcat cu deșeuri.
 
În data de 19.04.2021, în urma unor activități informative desfășurate de către polițiștii de frontieră în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu
Constanţa și ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au descoperit un container sosit din Regatul Unit al Marii Britaniei, încărcat cu anvelope verzi – deșeuri de cauciuc, în greutate de aproximativ 25.000 kilograme, pentru o firma de pe raza judeţului Vălcea care efectua activități de import în România.

În urma verificărilor comisarii Gărzii de Mediu Constanţa au luat măsura nepermiterii importului pe teritoriul României, cât și returnarea containerului încărcat cu deșeuri de cauciuc către țara de origine.

Sursă foto: Poliția de Frontieră Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii