Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanții Polaris M Holding, în vizită la Școala nr. 39 „Nicolae Tonitza” Constanța

ro

30 Apr, 2023 10:44 1030 Marime text

Reprezentanții Polaris M Holding au participat la o oră deschisă în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 39 „Nicolae Tonitza” Constanța, unde cei mici au învățat ce este colectarea separată, ce înseamnă reciclare și ce se întâmplă cu resturile reciclate ulterior.

„Am învățat să colectăm separat, la Școala Gimnazială "Nicolae Tonitza" Constanța

Proiectul Lecția de educație ecologică a ajuns și la elevii clasei a-IV-a de la Școala Gimnazială nr. 39 “Nicolae Tonitza” Constanța, coordonați de doamna învățătoare Elena Babașcu.


În cadrul acestei vizite, elevii au învățat cum să colecteze separat, unde ajung deșeurile dupa ce mașina de gunoi le colectează și în ce se transformă acestea după reciclare.

*La stația de sortare și reciclare din Constanța, din folia LDPE se produc saci menajeri.

Elevii au participat activ la aceste eveniment, fiecare deșeu reciclabil a fost depozitat în coșul potrivit, respectându-se pașii corecți.

Copiii au înțeles că trebuie să privescă deșeurile ca pe o potențială resursă și că este momentul să ne schimbăm mentalitatea dacă vrem să ne îmbunătățim calitatea vieții și să producem un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător.

La finalul activității, elevii au fost răsplătiți cu premii de Polaris M Holding.

Mulțumim doamnei învățătoare și elevilor pentru invitație!”, a transmis compania Polaris M Holding pe pagina sa de Facebook. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii